Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady GaGa koncert. Mi a...

Lady GaGa koncert. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nemrég tudomást szereztem arról, hogy Lady GaGa novemberben fellép Budapesten.Megnéztem, az álló jegy 19.900.Ft, a legolcsóbb ülő jegy 14.500.Ft.Nos, anyukám azt mondja, hogy kb.május 30.-áig elfogy majd az összes jegy, tehát biztos, hogy addig nem tudunk rá összekaparni annyi pénzt...És ha mégis össze tudnánk, akkor az álló jegynél nem látunk semmit GaGából, és az ülő jegynél is csak a kivetítőt...Nos, ha valaki tud valamit ezekről a dolgokról, akkor légyszíves válaszoljon az alábbi kérdésekre : Kb.meddig lehet jegyet kapni átlagosan egy koncertre?Mennyit lehet látni az énekesből/énekesnőből/együttesből az álló jegynél, illetve az (legolcsóbb) ülő jegynél?

Ui:Mindenképp el szeretnék menni arra a koncertre!!!

Előre is kösz az értelmes válaszokat!

12/L

2010. máj. 1. 21:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Az első irónak üzenném!!!!!

szerintem se k*rva, tudnék még olyan előadókat mondani, akik ilyen ruhákban flangálnak, és még lehet birod is őket.

de sztem csak az irigység szól belőled! :) Van rá egy bizonyos mondás, de nem irom ide, nem leszek közönséges. :D:D:D:D:D:D Irigy kutya, bujj a lyukba, utána a ..-lyukba :D:D:D:D

2010. máj. 4. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
én ott voltam nagyon cool volt
2010. dec. 12. 00:26
 13/13 anonim ***** válasza:
gaga nem is ordas k*rva -.-
2011. jan. 9. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!