Lesz-e a közeljövőben Mo. -n Jeffree Star koncert?
Hm nem hiszem, hogy Jeffree még olyan híres lenne itt nálunk. Még egy két évet minimum várnunk kell:D
Jeffree igenis hatalmas forma, akinek nem tetszik fogja be.
kedves utolsó!
mi az hogy akinek nem tetszik fogja be? Akinek különbözik a véleménye az már nem is fejezheti ki?
Jeffree Starról meg csak annyit hogy idétlen. Nagyon próbálja játszani itt a nőt, de akármit csinál látszik rajta hogy férfi. 1-2 z enéje van amit bírok és igazából nem bánom hogy ilyen polgár pukkasztó :P de akkor is idétlen.
Nem értelek benneteket...de ezt inkább majd a végén.
Kérdezőnek: Nem hinném hogy lesz, de azt tudom, hogy Ausztriába volt már koncertje, voltam is. De majd ha lesz fejlemény szólok, mert én is be vagyok indulva hogy jön-e vagy sem:c
Válaszolóknak: Nem értelek benneteket...minek szóljátok le ha nem is ismeritek, azt se tudjátok ki Ő, és hogy miért ilyen (stb.)... Nos, kezdjük ott, hogy lehet nem mindenkinek tetszik hogy Ő ilyen, DE vannak olyanok akik ezért szeretik, mert ilyen fantasztikus (és sorolhatnám).
De most nem bunkóságból, csak úgy megkérdezném tőletek: most irigykedtek- Mert ez nem lehet más. Ha nem érdekelne benneteket, nem foglalkoznátok vele, nem zavarna benneteket. De amint látom a válaszolók többségét érdekli, ugyanis leszólják stb.
Apropó, miért szóljátok le-
Tudnátok min ment keresztül amiken ti nem. És hogy mennyi minden után képes volt felállni. Ezért inkább tisztelni kéne, és nem leszólni okosak.
De megjegyzés képen: NEM magatokat és NEM is Őt bántjátok ezzel...(najó, Őt is sértitek, DE: leginkább az olyanokat, mint én, vagyis azokat akik Szeretik és Fanok (hülyék kedvéért rajongók) ---van egy pár igenhülye itt a válaszolók között :')
Gratu hozzá. De nincs kedvem itt magyarázni nektek, mert kevés az IQ drágák. Nagyon de nagyon kevés ez itt a baj. Már így is elég hülyének mostam ki a fejét, de nincs kedvem a többi idiótához, mert nem az én bajom ha az IQ nagyon alacsony :)
*A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!