Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lady GaGa koncert. Mi a...

Lady GaGa koncert. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nemrég tudomást szereztem arról, hogy Lady GaGa novemberben fellép Budapesten.Megnéztem, az álló jegy 19.900.Ft, a legolcsóbb ülő jegy 14.500.Ft.Nos, anyukám azt mondja, hogy kb.május 30.-áig elfogy majd az összes jegy, tehát biztos, hogy addig nem tudunk rá összekaparni annyi pénzt...És ha mégis össze tudnánk, akkor az álló jegynél nem látunk semmit GaGából, és az ülő jegynél is csak a kivetítőt...Nos, ha valaki tud valamit ezekről a dolgokról, akkor légyszíves válaszoljon az alábbi kérdésekre : Kb.meddig lehet jegyet kapni átlagosan egy koncertre?Mennyit lehet látni az énekesből/énekesnőből/együttesből az álló jegynél, illetve az (legolcsóbb) ülő jegynél?

Ui:Mindenképp el szeretnék menni arra a koncertre!!!

Előre is kösz az értelmes válaszokat!

12/L

2010. máj. 1. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát ha 12 évesen egy ordas qrvára vagy kíváncsi,aki csak tátikázni fog extrém ruhákba...akkor csak gratulálni tudok.
2010. máj. 1. 21:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem tartom k*rvának, és nem hiszem, hogy ezért el kéne ítélni engem.Egyébként a kérdésre nem adtál választ, tehát offoltál.
2010. máj. 1. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha sikeres az előadó akkor akár napok alatt is el kellhet a jegy.például a KISS együttes VIP jegye mindössze 20 másodperc alatt kelt el..(de nem hiszem hogy Lady Gaga ennyire sikeres)

Én csak más koncertekről tudok tapasztalatot mondani.Az állójegynek az a hátránya,hogy ott a "rámenősek,bátrabbak" vannak elől..(hacsak nincs az állójegy is elosztva)12 évesen ha alacsony vagy akkor nem sokat fogsz látni,mert előtted fognak ugrálni,ordibálni stb..A kivetítőt láthatod ha szintén nem egy langaléta van ellőtted.

Az ülőhelyek jók.Minél drágábban veszel ülőjegyet annál közelebb ülsz a színpadhoz.Minél közelebb ülsz annál többet látsz.Szóval a legolcsóbb ülőjegyet veszed meg akkor elég hátul fogsz ülni...

Ja és még valamit..Mivel 12 éves vagy,szerintem egyedül nem is mehetsz,mindenképpen kell hogy valaki elkísérjen,mert az ilyen koncertek nem délután 3-kor kezdődnek..

2010. máj. 1. 21:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Nos, köszi a választ.156 cm vagyok, talán a koromhoz képest ez nem olyan alacsony, de ha úgy vesszük, hogy átlagosan 165-170 centisek az emberek...Akkor eltörpülök.Igen, én is arról beszéltem anyukámnak, hogy a legolcsóbb jegy van a legtávolabb, tehát jóformán semmit nem fogunk látni.Egyébként elolvastam, és 19:30-kor kezdődik, tehát (szerintem) legkésőb 22 óra körül hazaérnénk (kocsival)...És nem menné egyedül, anyukám elkísérne.
2010. máj. 1. 21:43
 5/13 A kérdező kommentje:
*mennék
2010. máj. 1. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

Itt meg lehet nézni hány ft-os jeggyel hova kerülhetsz. Legolcsóbbal a legrosszabb helyre.

2010. máj. 1. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem lehet egyedül? Én megvettem már a jegyet, (állójegyet) 13 éves vagyok, és apum azt mondta, hogy ő elvisz, de csak az ajtóig jön velem. Akkor nem fognak beengedni?
2010. máj. 2. 08:42
 8/13 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti, kösz, ez a kép sokat segített.Talán az 1.kategóriás ülő jegy a legjobb...

Utolsó : De, lehet egyedül menni, de ha álló jegyed van, akkor az nagyon rossz lesz egyedül, mert ott őrjöngeni fognak a túlságosan fanatikus rajongók, és szó szerint el is taposhatnak...

2010. máj. 2. 18:08
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek meddig leht jegyet kapni és hoyan tudnánk összekaparni kettő árát?
2010. máj. 2. 18:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
En szivesen elmennek :) egyebkent tenyleg nem ajanlatos egyedul menni :/ en legutobb a Paramore nevu egyuttes koncertjen voltam, kb a tomeg kozepen es iszonyu volt :S vannak barom emberek, akik elkezdenek lokdosodni, es megy az egesz kozonseg :S mindenki csapkod, es en alug kaptam levegot ugy osszenyomtam. egyebkent 19 vagyok, es 174 cm, es nem epp gebe alkat :S szoval nagyon kell vigyazni magatokra!! kellemes szorakozast :)
2010. máj. 3. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!