Lagzi Lajcsi "azon dolgozik, hogy az igazság kiderüljön" Szerintetek is jól hangzik?
Figyelt kérdés
A gátlástalanság határtalan2016. okt. 31. 11:59
1/4 anonim válasza:
Már részben kiderült, pl mikor ráakarták kenni és feldúlták az egész birtokát egy ókori márványlap miatt hogy nála van mert ellopták valahonnan. Aztán egy másik faluban lett meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem, amit Te említesz, egy piti ügy (legalább is a főügyhöz képest), nagyon nem tartozik a tárgyhoz.
Ilyen nagy volumenű áram - és egyéb lopással a nullára nem tudnak bevádolni senkit. Most már (részben) azon múlik a jövő, hogy mit tud kihozni az ügyből az ügyvédje. Mert azok csodákra is képesek. A magyar jogrendszer direkt olyan, hogy lehessen halászni a zavarosban - ill. ki bírja tovább pénzzel.
2016. okt. 31. 15:04
3/4 anonim válasza:
Nyolc embert vádoltak meg, de nem is Lagzi Lajcsi a fő vádlott, hanem a társa és a közműves korrupt alakok. És a Boglárka lakópark a per tárgya, nem a saját birtoka. Ott lopták a gázt és az áramot évekig.
4/4 A kérdező kommentje:
Nézd, én annyira nem vagyok képben, de, még, ha nem is ő volt az értelmi szerző - mivel ő a tulaj - vagy társtulaj - a beleegyezése nélkül nem tehettek volna semmit. Világos, hogy ilyenkor mindenki hárít, és mindenki tolja a felelősséget másra. A magyar "jog"rendszerben ez még eredményes is lehet (így van kitalálva)
2016. nov. 1. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!