Petics Kristóf (x faktorban) meleg? Vagy nem?
Figyelt kérdés
szerintem tök jól néz ki2016. okt. 31. 07:58
32/40 anonim válasza:
Szerinte bi, vagy nem tudom mert valahol mondta hogy szeret valami Laurát, de hát tényleg én kedvelem meg minden tehetségesnek tartom de ami igaz igaz hogy tényleg b-zisan viselkedik, beszél,jár...de hát akkor mi van?!Semmi én nem foglalkozom a nemi identitásával,szexuális orientációjával a tehetségét, személyiségét nézem és az utóbbi kettő alapján bírom a srácot. :) 16l
34/40 anonim válasza:
Nekem a tanárom b*zi. Be is vallotta órán , ugyanúgy viselkedett mint Kristóf. Van egy régi barátom ő is homokos, ő is ugyanúgy viselkedik mint Kristóf.
Eddig justin biebert b*zizták le és valljuk be, ha megnézzük mindkettőt, jB és kristófot, Kristófon tényleg látszik hogy más.
Justin Bieber meg tényleg nem homokos.
35/40 anonim válasza:
34, Na végre valaki aki reálisan látja a dolgokat...mármint ilyen esetekben megértem hogy le b-zizzák Kristófot de Justint soha nem értettem minek kell mikor nyilvánvalóan látszik rajta hogy hetero.
36/40 anonim válasza:
30: Ahá! Ez engem bővebben érdekel, kicsit többet is mondanál róla, ha nem érint ez túl érzékenyen téged?....
37/40 anonim válasza:
30: Igazad lett, már ő is elmondta, hogy bipoláris.
Nemrég vizsgálták ki.
38/40 anonim válasza:
Ha bipoláris, akkor a saját köreibe kellene bezárni, ne mászkáljon normális emberek közé, főleg ne szórakozóhelyekre.
39/40 anonim válasza:
Hát ha mindenkit bezárnának azért, mert depressziós, Magyarország 75%-a bezárva lenne.
40/40 anonim válasza:
Bezárni? Nekem még gyógyszert sem kell szednem. Terápiával egész jól elvagyok. Ha közveszélyes lennék, akkor az a 4-5 szakember aki vizsgált csak észrevette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!