Petics Kristóf (x faktorban) meleg? Vagy nem?
Figyelt kérdés
szerintem tök jól néz ki2016. okt. 31. 07:58
11/40 anonim válasza:
Szerintem még ő maga is jobban járt, hogy kidobták, a közvélemény úgyis szétszedte volna. Szálljon le a földre..
12/40 anonim válasza:
megvan játszva sok minden ebben az x faktorban. kellett egy kis dráma,hogy még többen nézzék,előre tudták,hogy ki lesz zárva és kit hívnak vissza a helyére
13/40 A kérdező kommentje:
Most láttam én is,hogy azt nyilatkozta nem meleg.
2016. nov. 4. 09:54
14/40 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire agyatlan?
15/40 anonim válasza:
Szerintem meleg, elég homokláda kinézete van.
16/40 anonim válasza:
Nehéz ezt elgondolni - különösen a youtube-on lévő csábítás-performance miatt, bár transzvesztita lehet heteroszexuális fiú is - , ezért én nem is vettem komolyan ezt a heteroszexualitás-infót, amíg csak leírva láttam, pedig 3 cikkben is elvileg ezt nyilatkozta.
Kérdeztem is tőle, de az arra adott válaszában kitérő választ adott.
Tegnap viszont készült vele egy videós Bors-interjú, amin a saját szájával mondta, hogy nem meleg, csakis a lányok érdeklik.
17/40 anonim válasza:
5: Hol szoktad látni?
Reggelente ébren/utcán van a Kristóf??...
Vagy Nálad alszik?:)....
19/40 anonim válasza:
Nőies, vagyis lehet, hogy rejtett transzvesztita. Ismertem ilyet, a szomszédban laktak, az idősebbik fiúról rögtön látszott. Később már női ruhákban járt és tűsarkúban bukdácsolt. Az apja ütötte-verte, Mancinak nevezte, szegény fiú elmenekült külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!