Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, Komárom / Komárno városokban, illetve a könyékről, miért ennyire nehéz melegként ismerkedni?
Figyelt kérdés
Számomra felfoghatatlan, hogy ilyen - olyan oldalakon alig van fent valaki erről. Jó, gondolom javarészt elteszi magát más városokba, nade, akkor mégis hogy lehetne ismerkedni? Kegyetlen szeretethiányos, magányos srác / 27 / vagyok. Nyitottan távolabb élő melegek fele is, nade ott meg a táv. Szóval, hátha valaki van itt, valakinek a valakije, esetleg tanácsokat, tippeket kapok. Sokszor látni pl. utcán, akivel összeér a tekintetünk elég hosszan, esetleg a boltban, ahol dolgozom / nade ott azért nehezebb, mégiscsak eléggé nyilt terep, pedig, jár be 1-2, aki nagyon tetszik, bárcsak valahogy ki lehetne deriteni ... /.2016. júl. 9. 14:35
1/4 anonim válasza:
Nem csak Komàromban, bàrhol nehéz melegekkel ismerkedni. Nem sokan vàllaljàk fel nyiltan ugyanis. Utcàn leszolitani valakit rizikos lehet, mert egyéb okbol is megnézhet magànak valaki, s nagyot koppanhatsz, ha éppen nem meleg az illeto.
Ja, hetero vagyok - nem kérek privàt uziket. :)
2/4 anonim válasza:
Két hónapot laktam Komáromba, és nekem két meleg ismerősöm lett ezidő alatt. Nyitotnak kell lenni :)
4/4 anonim válasza:
Én a környéken lakom, és tényleg nem nagyon tudni itt melegekről. Érdekes, akiről azt hittem, hogy meleg, arról is kiderült, hogy nem :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!