Petics Kristóf (x faktorban) meleg? Vagy nem?
Igen , a viselkedést nem lehet titkolni!
Nekem szimpatikus ennek ellenére , csak lehet hogy kiejtik a verekedése miatt , sajna :(
Remélem mehet az Élő Showba! :)
Lol. Őt általában reggelente szoktam látni.
Furi személyiségnek tűnik, én is úgy éreztem vele kapcsolatban, hogy meleg, de talán azért tűnhet annak, mert mer maga lenni, az meg, hogy milyen a szexualitása, az már más kérdés, de biztosan nem korlátozza le magát ilyen téren sem.
De ezt csak szemlátomást mondom, nem nézek tv-t, meg nem ismerem.
Ki fogják zárni, mert a nyár mentorházas továbbjutása után verekedett és valaki megsérült miatta.
Rendőrség nem szokott tréfálni, ő meg azzal védekezik, hogy önvédelem volt. Még egy balhés "énekes", mint a Kállay-Saunders.
Nárcisztikus, de valami miatt van egy szexepile ami megmagyarázhatatlan...
Tuti szed valamit, antidepi vagy drog-nem meleg szerintem inkább szado-mazo vonal....
Kidobták. Mint kiderült, a mentorházban terrorizálta a többeieket, ivott, ordibált stb.
Szerintem eltévesztette a műsort, ahová jelentkezett, neki a VV-s bordélyházban lenne a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!