Ki utálja még rajtam kívül justin biebert?
én sunáznám :>
.
.
.
.
nem egyénként először én is néztem max 12nek :'D a hangja is szörnyű, de emiatt nem őt utálom, hanem a zenéjét. 1-2 év múlva sehol sem lesz.
ahj....megint ez.
miért kell állandóan ezzel a szerencsétlen gyerekkel foglalkozni??
ismered??mert szerintem nem.
nem tehet arról,hogy nem mutál.
Arról tehet,h kamuzik a korával kapcsolatban,hogy a média folglakozzon vele.
igaz,én nem szeretem,de nem is utálom.nem ismerem.nem tudom,hogy milyen ember.lehet,hogy jófej srác,de lehet,hogy egy beképzelt kis hülyegyerek.Ha kiderül,hogy 12-13 éves akkor megváltozik a véleményem,mert vannak egy csomóan akik 14 évesen kezdenek mutálni.főleg amerikában ahol a sok génkezelt kaját etetik a gyerekekkel.és egy 12 éveshez képest nincs olyan sz@r hangja,de egy 16 hoz képes egy kis nulla,csak szerencséje volt.Usher felfedezte és most ő a sztár.de ez max.még egy évig tart és utána jön egy másik szépfiú és Justinka repül a süllyesztőbe. pont ezért nem izgatom magam miatta.előbb utóbb rájönnek a kiscsajok,hogy nem valami fiús.mert szerintem aki szívecskéket mutogat,meg játékmacikat ölelget 16 évesen az vagy nem is 16 éves hanem 11-13,vagy annyira gyerek még,hogy nem érett ekkora "sikerre". a meleg dolgot azért nem mondanám,mert amerikában nagy divat,hogy mindenki így öltözik.ettől függetlenül és nem védem,sőt ki nem állhatom,de nem kívánom a halálát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!