Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek kik vannak többen?...

Szerintetek kik vannak többen? Akik szeretik, vagy akik utálják Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Remélem, hogy akik utálják.. Hülye kisfiú, aki ugrál a kamera előtt a nyávogós hangjával, mert azt hiszi, hogy menő, mivel Usher fedezte fel. Na Usher is mit látott meg benne, rejtély. És amúgy nem értem a lányokat. Jól van aranyos, aranyos (mondjuk szerintem nem az), de az miért érdekli őket? Egy pasi inkább helyes legyen, mint aranyos, elvégre nem a kisöcsém félékkel akarok járni..
2010. ápr. 6. 13:35
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mielőtt írsz valamihez választ, jobb lenne, ha megtanulnál írni, valamint a sok felkiáltójel is teljesen felesleges!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezzel csak lejáratod magad, és mindenki látja, hogy milyen szellemileg elmaradott vagy.
2010. júl. 31. 16:50
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

OTTAPONT a válaszolónál. Szeritem azok vannak többen akik utálják. Sőt, inkább remélem. 2 ok:

- Az a kis srác nem tud énekelni, még akkor se, ha nagyon akarja.

- Nem tudja magát beleéli a zenébe, csak urál meg vinnyog a képernyőn, hogy azok, akik nem bírják őt, lekaparják az arcukról a bőrt.

Nem pont egy közösségioldalon akartam kifakadni ,de már mindegy :

ELEGEM VAN MINDEN HÜLYE KIS SZAROS PICSÁBÓL,akik azt írkálják hogy Justin Biebs LOVE meg Lájk! SŐT ELEGEM VAN AZOKBÓL IS, AKIK ELKEZDIK VÉDENI A JOGAIT EGY VINNYOGÓ SZARRÁGÓNAK, AKI AZT SE TUDJA MIT JELENT AZ A KIFEJEZÉS HOGY "JÓ HANG"!

És kedves kérdező, bocsánat, ez egy kicsit Off-olás volt. És én sem tudom mit látott Usher abban a... nem írom le miben, és örülök, hogy vannak még normális, jó hallású emberek!

2010. szept. 19. 15:54
 23/28 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezt jól megmondtad, nálad a pont :PP
2010. szept. 26. 17:43
 24/28 anonim ***** válasza:
UTÁLJÁK xD én legalábbis mársokszor leírtam h meleg és AZIS
2011. jan. 19. 08:09
 25/28 Ada.Cicc. ***** válasza:
77%
akik utálják :D én rühellem :D
2011. febr. 27. 21:03
 26/28 anonim ***** válasza:
én szeretem(: :DD
2012. dec. 4. 21:12
 27/28 anonim ***** válasza:

I HATE JUSTIN BIEBER!!!

13/L

2013. ápr. 13. 21:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is utálom.Sok hülye kifogása az hogy jaj féltékenyek vagytok rá..egy melegre? Meg hogy nem fogtok annyit elérni mint ő.Én tudnám azt ordibálni hogy béjbi béjbi béjbi ááá já. Mint ahogy a nagynénimmel utánoztuk :DD 14/L
2013. aug. 9. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!