Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek kik vannak többen?...

Szerintetek kik vannak többen? Akik szeretik, vagy akik utálják Justin Biebert?

Figyelt kérdés
Remélem, hogy akik utálják.. Hülye kisfiú, aki ugrál a kamera előtt a nyávogós hangjával, mert azt hiszi, hogy menő, mivel Usher fedezte fel. Na Usher is mit látott meg benne, rejtély. És amúgy nem értem a lányokat. Jól van aranyos, aranyos (mondjuk szerintem nem az), de az miért érdekli őket? Egy pasi inkább helyes legyen, mint aranyos, elvégre nem a kisöcsém félékkel akarok járni..
2010. ápr. 6. 13:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
huhh... :D én nem is ismertem amíg nem hallottam (kb 3-4 hete) hogy az osztályban róla beszélnek húú de helyes meg minden... :S nekem valahogy zac efronra hasonlít... bár nem nagyon néztem meg... azt meg most tudtam meg, hogy énekel... nem lehet valami nagy szám :D
2010. ápr. 13. 20:12
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

természetes,hogy azok vannak többen akik gyűlölik,köztük én is.

Az egyik válaszolónak:

Usher meglátta a pénzt a kis hülye gyerekben,mert mit szeretnek a mai 10-en éves lányok?minnél kisfiúsabb legyen srác(az emosok se a görög istenségek közé tartoznak,mégis oda meg vissza vannak a pálcika lábukért,amin feszül a szűk szárú nadrág)!

2010. ápr. 18. 09:42
 13/28 anonim ***** válasza:
Akik utálják, mint én. 20 éven felül nem sokan szeretik az ilyen kis pisis hülyéket.
2010. ápr. 18. 14:05
 14/28 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek mindenkivel:D
2010. ápr. 18. 14:20
 15/28 anonim ***** válasza:
én pl Imádom meg az összes lány barátom
2010. ápr. 24. 21:22
 16/28 anonim ***** válasza:
igen akik szeretik többen vannak én is köztük vagyok és amerikában is jobban értékelik őt nem úgy mint magyar országon csomóan irigyek és rossz indulatuak azért nem szeretik
2010. máj. 2. 21:03
 17/28 anonim ***** válasza:
28%

Remélem többen vannak azok akik szeretik.

12 felett nem?:)

én 15 leszek nemsokára és nem csak azért szeretem,mert helyes,aranyos,és mert jó a hangja,hanem mert miután felkapták nem lett egoista majom,maradt ugyanaz a kis Justin Bieber.

Szerintem nagyon szép magas hangja van,és próbáljátok meg ti kiénekelni azokat a részeket amiket ő ki tud énekelni.

Nem tudom miért fikázzátok Biebs-et.

Ha SP-t fikázzátok azt megértem,mert nem tud énekelni igazán,ilyen módon ahogy ő,bármelyik jó hallású gyerek énekelget.

Nekem ez a véleményem,nem kell lepontozni csak a véleményemet írom :)

2010. jún. 28. 21:34
 18/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok és

21:03 -nak szerintem teljesen igaza van :)

A magyarok mindenből általában csak a hasznot nézik,és nem próbálják meg értékelni azt ami van.

Hogyha pedig valaki aki igazán tehetséges felbukkan,akkor őt egybő elítélik,és észre sem akarják venni,h mennyit tett érte h sikeres legyen gondolok Justin Bieberre.

Nézzétek meg mennyit gyakorolt meg énekelt és mennyi házividit tett fel Youtube-ra.

Szóval hogyha mégiscsak teszi a fejét,akkor legalább van mire neki mert tehetséges.

Az ilyen azonnal fikázó embereknek pedig azt üzenem,hogy ha olyan rossz a hangja akkor próbáljanak tőle számokat elénekelni és hadd nézzük meg h nekik hogy megy?!

...

15/L

2010. jún. 29. 08:23
 19/28 a piccie Barbíííííí ***** válasza:
0%
énis szeretem Justint és 15/L vok ugyhogy nem csak a 10évesek szeretik!! a 10évesek még a Hannah Montanát szeretik, énis szerettem!!! és most mi van????? nem szabad szeretni vkit????? am meg 09:42-es gondolom te kövér lehetsz, ha igy véleketsz a soványakrol!!! szerintem nan sokan imádják és szeretik, velem együtt...nézéétek meg a Youtube-on h 239 millio valahányan nézték már meg pl. a Baby cimű videoklippjét....hülLye barRmok wtok!!!! pfffffffff picCSsáldába valók
2010. júl. 25. 23:04
 20/28 a piccie Barbíííííí ***** válasza:
0%
az előző vok, nah mind1 a nevemet legalább kiirja!!! nah ez nem is számit!!! jah és azok akik szeretik azoknak nem szólt az utolsó mondtat!! és tényleg nagyon nehéz néhány hangot kiénekelni, ugyh télleg nézzük meg azokat akik játszák az eszüket h nem tud J.B énekelni, énekeljenek ők!!!! egyetértek azzal aki ezt kitalálta!!!!:)))) I LOVE U BIEBS!!!!!!!!!!!!!! forewer!!!!!
2010. júl. 25. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!