Szerintetek kik vannak többen? Akik szeretik, vagy akik utálják Justin Biebert?
természetes,hogy azok vannak többen akik gyűlölik,köztük én is.
Az egyik válaszolónak:
Usher meglátta a pénzt a kis hülye gyerekben,mert mit szeretnek a mai 10-en éves lányok?minnél kisfiúsabb legyen srác(az emosok se a görög istenségek közé tartoznak,mégis oda meg vissza vannak a pálcika lábukért,amin feszül a szűk szárú nadrág)!
Remélem többen vannak azok akik szeretik.
12 felett nem?:)
én 15 leszek nemsokára és nem csak azért szeretem,mert helyes,aranyos,és mert jó a hangja,hanem mert miután felkapták nem lett egoista majom,maradt ugyanaz a kis Justin Bieber.
Szerintem nagyon szép magas hangja van,és próbáljátok meg ti kiénekelni azokat a részeket amiket ő ki tud énekelni.
Nem tudom miért fikázzátok Biebs-et.
Ha SP-t fikázzátok azt megértem,mert nem tud énekelni igazán,ilyen módon ahogy ő,bármelyik jó hallású gyerek énekelget.
Nekem ez a véleményem,nem kell lepontozni csak a véleményemet írom :)
Előző vagyok és
21:03 -nak szerintem teljesen igaza van :)
A magyarok mindenből általában csak a hasznot nézik,és nem próbálják meg értékelni azt ami van.
Hogyha pedig valaki aki igazán tehetséges felbukkan,akkor őt egybő elítélik,és észre sem akarják venni,h mennyit tett érte h sikeres legyen gondolok Justin Bieberre.
Nézzétek meg mennyit gyakorolt meg énekelt és mennyi házividit tett fel Youtube-ra.
Szóval hogyha mégiscsak teszi a fejét,akkor legalább van mire neki mert tehetséges.
Az ilyen azonnal fikázó embereknek pedig azt üzenem,hogy ha olyan rossz a hangja akkor próbáljanak tőle számokat elénekelni és hadd nézzük meg h nekik hogy megy?!
...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!