Mit szerettek rajta?
Nem tudom ki az, de annyit tudok, hogy 15 éves...
És egyébként engem is zavar, hogy azt sem tudom ki ez, de a világ imádja, és lecsicskáznak, hogy én meg nem szeretem.
Hát ha rájössz akkor isten vagy! De én még ezt az SP imádatot sem vagyok képes felfogni! Az utolsó 2 száma kísértetiesen hasonlít egymásra! Kééép maradsz meg ez a Kérlek ne add fel ne add fel kérlek Baaaz.zd Miez?!
Ugyan ez vonatkozik Justin babára is, egyszerűen ugyan olyanok a számai, One Time vagy mi a címe.. Itt 2 szót ismétel az egész klippbe a következő meg a Baby.. És 1 szót ismétel kb 4 percen keresztül folyton. Na ez nem előadás mód és nem szimpi és nem művészi és nem OKÉ!
SP-t sem szerettem soha a büdös életben,olyan értelmi fogyatékos feje van,mégis a környezetemben a lányok,oda meg vissza voltak/vannak érte.
Köszönöm a válaszokat,jó tudni hogy ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedül:)
ÁÁÁÁ....énekes!!!!!! Nagyon helyes!!! 17 lesz, majdnem minden tinilány (többek között én is ♥) oda van érte!!!!
Nagyon cuki, jó a hangja, jól táncol, és interjúkból látva nagyon kedves és jófej!!!!
♥J♥U♥S♥T♥I♥N♥♥♥I♥M♥Á♥D♥O♥M♥
Háát.. mindent és szerintem a lányok meg mindenki azért vannak oda ért :Cuki aranyos a hangja is jóó ='D
Olyyan jól néz ki :D nem hiszem hogy neked nem teccik
és amúgy reggelig lehetne a jó tulajdonságait sorolni xD
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!