Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szerettek rajta?

Mit szerettek rajta?

Figyelt kérdés
Ki ez a Justin Bieber? Mindenki érte van oda,eddig egy klipjét láttam,háát mit mondjak,13-nál többnek nem néz ki!!!!!
2010. márc. 27. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom ki az, de annyit tudok, hogy 15 éves...

És egyébként engem is zavar, hogy azt sem tudom ki ez, de a világ imádja, és lecsicskáznak, hogy én meg nem szeretem.

2010. márc. 27. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a 13-mal még sokat mondtál XD De amúgy általában az ilyen 12-13-14 évesek csorgatják a nyálukat utána, mert az ennyi idősek java része (sőt jobb esetben mindegyikük) éretlen, és a hozzájuk hasonló éretlen kisfiúkat szeretik, akiknek tehetségük nuku, de kisfiús pofi kicsit túl sok is:D Ők még a tehetséget nem ismerik fel, ezért szeretik ezt a kis csávót:P Egyszer úgy is elmúlik ez a Justin láz :D
2010. márc. 27. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Hát ha rájössz akkor isten vagy! De én még ezt az SP imádatot sem vagyok képes felfogni! Az utolsó 2 száma kísértetiesen hasonlít egymásra! Kééép maradsz meg ez a Kérlek ne add fel ne add fel kérlek Baaaz.zd Miez?!

Ugyan ez vonatkozik Justin babára is, egyszerűen ugyan olyanok a számai, One Time vagy mi a címe.. Itt 2 szót ismétel az egész klippbe a következő meg a Baby.. És 1 szót ismétel kb 4 percen keresztül folyton. Na ez nem előadás mód és nem szimpi és nem művészi és nem OKÉ!

2010. márc. 28. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
nem 15, hanem már 16 :D de szerintem max 12nek néz ki ..
2010. márc. 28. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:

SP-t sem szerettem soha a büdös életben,olyan értelmi fogyatékos feje van,mégis a környezetemben a lányok,oda meg vissza voltak/vannak érte.

Köszönöm a válaszokat,jó tudni hogy ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedül:)

2010. márc. 28. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Ez a justin bieber-bol mar elegem van...menj a sztarok,bulvar kategoriaba,es nezd meg,minden 3-ik kerdes rola van,nem,hogy valami komolyabbat tennetek fel,ami igazan fontos,nem az ilyen kerdeseket pl:Justin bieber helyes vagy nem?
2010. ápr. 2. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁ....énekes!!!!!! Nagyon helyes!!! 17 lesz, majdnem minden tinilány (többek között én is ♥) oda van érte!!!!

Nagyon cuki, jó a hangja, jól táncol, és interjúkból látva nagyon kedves és jófej!!!!

♥J♥U♥S♥T♥I♥N♥♥♥I♥M♥Á♥D♥O♥M♥

2010. jún. 30. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól táncol?! Ennél még én is jobban táncolok akkor amikor már állni nem tudok a lábamon! Jesszus.
2010. jún. 30. 22:21
 9/10 Kozma Zsuzsi válasza:

Háát.. mindent és szerintem a lányok meg mindenki azért vannak oda ért :Cuki aranyos a hangja is jóó ='D

Olyyan jól néz ki :D nem hiszem hogy neked nem teccik

és amúgy reggelig lehetne a jó tulajdonságait sorolni xD

=)

2010. júl. 14. 16:39
 10/10 Kozma Zsuzsi válasza:
Amúgy meg ez a második válaszoló attól hogy benned semi nincs mást ne fikázz :@ normális vagy és ezt nem azért irom mert te nem szereted mert valaki akinek szerinted nincs tehetsége így ócsárolod kis hülye
2010. júl. 14. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!