Na ez már sok! Miért kell ezt csinálni? Nem fogja fel, hogy mindenki röhög rajta?
Vannak nyomorék szánalmas emeberek, majd egyszer jól pofára fognak esik...Te ne idegeskedj miattuk...Én is játszottam kis koromban ezt-azt, de soha nem bújtam más bőrébe:SS
Vannak ilyen emberek, én ezen már nem csodálkozom.
nekem bejön ez a Bence gyerek. Az interaktívot is mindig azért néztem mert ő volt benne.
26/n
Én is utálom ezt az embert,olyan nagyképű.Mikor ő vezeti azt a neked valót,be se kapcsolom tv-t...
Tényleg olyan akar lenni mint Balázs,mert Balázs is a viva tv-ben tűnt fel először aztán ment át az RTL-hez,és most ő is utánozza...
Mekora gyökerek vagytok!! Azért mert valakit nem szerettek már elkezditek ócsárolni.
Na pl: Nekem az anyukád a példaképed (mert a ben-nek meg a Balázs) akkor te nem akarsz az anyukádra hasónlítani mindenben?? (bárki legyen a példaképed)
Minek kell ekkora szánalmasnak lenni, hogy direkt raksz ki egy kérdést mert tudod hogy nem szeretik a Bencét. És nagyokat röhögsz hogy milyen jó. Egymást szidják.
Felháborító amit egyesek csinálnak, ez már tényleg túl megy minden határon. Nyugodtan le lehet pontozni. Nem érdekel. De nem gondoltál bele abba, hogy van aki szereti a Bencét???
:S Komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!