Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Na ez már sok! Miért kell ezt...

Na ez már sok! Miért kell ezt csinálni? Nem fogja fel, hogy mindenki röhög rajta?

Figyelt kérdés
Istenes Bencén egyszerűen ki vagyok akadva! Nagyon-nagyon rosszul látok, ezt kb úgy képzeljétek el, hogy a tv-ben nem igazán ismerem fel az arcokat. Csak a hang, de abból bárkit. Még Adam Sandlert is magyar hanggal! :)))) De basszus, én már tényleg mindenhol Balázst látom, hallom. Reggel a rádióban, este a Való Világban, és akkor most még van ez a kis hülye, aki ugyanúgy beszél, nevet, áll, mozdul, vesz levegőt, mint Balázs, a haja is kezd hasonlítani rá, és még a hangja is. Mi lesz még? Anyajegyet rajzol magának? Komolyan, nem értem mire jó ez... Annyira szánalmas. Ok, hogy tetszik valakinek a stílusa, de nem fogjuk fel, hogy az az övé és neki áll jól?
2011. jan. 26. 18:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Vannak nyomorék szánalmas emeberek, majd egyszer jól pofára fognak esik...Te ne idegeskedj miattuk...Én is játszottam kis koromban ezt-azt, de soha nem bújtam más bőrébe:SS

Vannak ilyen emberek, én ezen már nem csodálkozom.

2011. jan. 26. 19:42
 2/20 anonim ***** válasza:
Ezt most kivételesen általánosan írtam.
2011. jan. 26. 19:43
 3/20 A kérdező kommentje:
2 db Neked Való adást néztem meg, röhögtem, aztán elszörnyedtem, majd agyaltam, hogy most én vagyok hülye vagy mi van. Mire magamhoz tértem, a Híradó ment, melyben Antónia közölte, hogy a téli gumit "mindíg, minden körülmények között" használni kell! Esküszöm, megfejelek valamit! :)))))))))))
2011. jan. 26. 20:22
 4/20 anonim ***** válasza:
jaja azt én is hallottam,már a hiradóban is alekosztól idéznek xD
2011. jan. 26. 21:46
 5/20 anonim ***** válasza:
ezt a Bence gyereket én se csípem
2011. jan. 27. 09:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy Balázs mit szól ehhez?
2011. jan. 27. 09:39
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

nekem bejön ez a Bence gyerek. Az interaktívot is mindig azért néztem mert ő volt benne.

26/n

2011. jan. 27. 11:46
 8/20 anonim ***** válasza:

Én is utálom ezt az embert,olyan nagyképű.Mikor ő vezeti azt a neked valót,be se kapcsolom tv-t...

Tényleg olyan akar lenni mint Balázs,mert Balázs is a viva tv-ben tűnt fel először aztán ment át az RTL-hez,és most ő is utánozza...

2011. jan. 27. 15:30
 9/20 anonim ***** válasza:
24%

Mekora gyökerek vagytok!! Azért mert valakit nem szerettek már elkezditek ócsárolni.

Na pl: Nekem az anyukád a példaképed (mert a ben-nek meg a Balázs) akkor te nem akarsz az anyukádra hasónlítani mindenben?? (bárki legyen a példaképed)

Minek kell ekkora szánalmasnak lenni, hogy direkt raksz ki egy kérdést mert tudod hogy nem szeretik a Bencét. És nagyokat röhögsz hogy milyen jó. Egymást szidják.

Felháborító amit egyesek csinálnak, ez már tényleg túl megy minden határon. Nyugodtan le lehet pontozni. Nem érdekel. De nem gondoltál bele abba, hogy van aki szereti a Bencét???

:S Komolyan mondom

2011. jan. 27. 17:15
 10/20 A kérdező kommentje:
Ha annyira nem tetszik, nem kell válaszolni. Mivel így külön szóltál, le is pontoztalak. Az arány pedig 6/4 a nemtetszés javára, szóval lehet, hogy nem nekem kéne gondolkoznom.... :))))
2011. jan. 27. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!