Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Na ez már sok! Miért kell ezt...

Na ez már sok! Miért kell ezt csinálni? Nem fogja fel, hogy mindenki röhög rajta?

Figyelt kérdés
Istenes Bencén egyszerűen ki vagyok akadva! Nagyon-nagyon rosszul látok, ezt kb úgy képzeljétek el, hogy a tv-ben nem igazán ismerem fel az arcokat. Csak a hang, de abból bárkit. Még Adam Sandlert is magyar hanggal! :)))) De basszus, én már tényleg mindenhol Balázst látom, hallom. Reggel a rádióban, este a Való Világban, és akkor most még van ez a kis hülye, aki ugyanúgy beszél, nevet, áll, mozdul, vesz levegőt, mint Balázs, a haja is kezd hasonlítani rá, és még a hangja is. Mi lesz még? Anyajegyet rajzol magának? Komolyan, nem értem mire jó ez... Annyira szánalmas. Ok, hogy tetszik valakinek a stílusa, de nem fogjuk fel, hogy az az övé és neki áll jól?
2011. jan. 26. 18:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Balázs ezt mondta a Morning show-ban, múlt szerdán:

"Annyira furcsa, hogy hirtelen lett egy utánzatom, mondom atyaúristen"

2011. jan. 28. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
49%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:15

én felpontoztalak ;) :D

2011. jan. 28. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas vagy!! És arra vagy büszke hogy ami nem tetszik hozzá szólás lepontozod. pff. De nem beszélek csúnyán mert magam minősítem. :S És ilyen emberre mint te nem éri meg. Azért válaszoltam mert te nem épp udvarias hangnemben fogalmaztad meg a kérdést, ami számomra felfoghatatlan
2011. jan. 28. 17:47
 14/20 anonim ***** válasza:
lil'shine: Köszönöm!! :$ én is felpontoztalak
2011. jan. 28. 17:49
 15/20 A kérdező kommentje:

Lefety...lefety... :)

Annak, akit sért ez a kérdés, nem kell ide jönnie! Azok az egyének pedig, akik "kiállnak" Bence szint alatti viselkedése mellett, magukat minősítik. Utoljára talán általános iskola alsó tagozatában utánoztam valakit, nem pedig húszonévesen. Ennyi idősen már saját véleményem volt, saját egyéniségem, és nem abból próbáltam élni, ami másnak egyszer már bejött. Ha valaki a példaképem, akkor törekedjek arra, hogy az életem olyan fordulatot vegyen, ami miatt nekem az a másik tetszik. Karrier, család, stb. De nem viselkedésben, gesztusokban és beszédben!

Aki ez ellen van, majd nézze meg, hol fog tartani mondjuk 10 év múlva! :)))))

2011. jan. 28. 18:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Na most már tényleg állítsd le magad. Hogy jössz te ahhoz hogy azt a 20 éves lányt le szóld azért mert szereti a Bencét. Mit képzelsz magadról ki vagy te??

Neked sem mondja meg a kutya sem hogy kit szeress. Nem tudom hogy egyesek mit gondolnak magukról... Az eszem elszáll... Azt mondja " nem engem minősít ha szeretem a Bencét" vagy valami ilyesmit mondott

2011. jan. 28. 19:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kell rugózni... :)
2011. jan. 28. 19:31
 18/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:15

Mi az,hogy gyökerek vagyunk????Ismersz itt valakit????Nem...Azért vagyunk gyökerek,mert nem szeretünk valakit????Mindenkinek más az ízlése,képzeld mi lenne a világgal,ha mindenki ugyanazt szeretné...Szerintem ásd el magadat,le gyökerezel olyan embereket,akiket nem ismersz,csak mert nem szeretjük ugyanazt akit,te...A kérdező utálja Bencét,és azok írjanak a kérdésre,akik egyet értenek vele,ha meg nem normálisan is le lehet írni,nem úgy,hogy TI GYÖKEREK!!!!És csodálkozol,hogy lepontoznak...Ha nem úgy gondolod,ahogy én ne pontozz le,hanem írd le,hogy miért nem!!!

2011. jan. 29. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak annyit üzenek mindenkinek,aki kritizálja a kérdezőt és a vele egyet értő válaszadókat: Ha nem tetszik a kérdés ne olvasd el és ne válaszolj rá!!!Ha szereted ezt a Bence gyereket írd azt,hogy én szeretem és kész,ne kritizáld azt,aki nem szereti.Vagy inkább ne is írj semmit,mert akik nem szeretik úgy is lepontozlak,főleg,ha ilyeneket írsz,hogy gyökér...
2011. jan. 29. 17:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. jan. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!