Na ez már sok! Miért kell ezt csinálni? Nem fogja fel, hogy mindenki röhög rajta?
Balázs ezt mondta a Morning show-ban, múlt szerdán:
"Annyira furcsa, hogy hirtelen lett egy utánzatom, mondom atyaúristen"
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:15
én felpontoztalak ;) :D
Lefety...lefety... :)
Annak, akit sért ez a kérdés, nem kell ide jönnie! Azok az egyének pedig, akik "kiállnak" Bence szint alatti viselkedése mellett, magukat minősítik. Utoljára talán általános iskola alsó tagozatában utánoztam valakit, nem pedig húszonévesen. Ennyi idősen már saját véleményem volt, saját egyéniségem, és nem abból próbáltam élni, ami másnak egyszer már bejött. Ha valaki a példaképem, akkor törekedjek arra, hogy az életem olyan fordulatot vegyen, ami miatt nekem az a másik tetszik. Karrier, család, stb. De nem viselkedésben, gesztusokban és beszédben!
Aki ez ellen van, majd nézze meg, hol fog tartani mondjuk 10 év múlva! :)))))
Na most már tényleg állítsd le magad. Hogy jössz te ahhoz hogy azt a 20 éves lányt le szóld azért mert szereti a Bencét. Mit képzelsz magadról ki vagy te??
Neked sem mondja meg a kutya sem hogy kit szeress. Nem tudom hogy egyesek mit gondolnak magukról... Az eszem elszáll... Azt mondja " nem engem minősít ha szeretem a Bencét" vagy valami ilyesmit mondott
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 17:15
Mi az,hogy gyökerek vagyunk????Ismersz itt valakit????Nem...Azért vagyunk gyökerek,mert nem szeretünk valakit????Mindenkinek más az ízlése,képzeld mi lenne a világgal,ha mindenki ugyanazt szeretné...Szerintem ásd el magadat,le gyökerezel olyan embereket,akiket nem ismersz,csak mert nem szeretjük ugyanazt akit,te...A kérdező utálja Bencét,és azok írjanak a kérdésre,akik egyet értenek vele,ha meg nem normálisan is le lehet írni,nem úgy,hogy TI GYÖKEREK!!!!És csodálkozol,hogy lepontoznak...Ha nem úgy gondolod,ahogy én ne pontozz le,hanem írd le,hogy miért nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!