Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van oylan villalako, aki...

Van oylan villalako, aki rajta van a facebookon vagy a myvipen? Tudtok oyat? és mi aze egsz neve?

Figyelt kérdés
köszi:)
2010. dec. 24. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:

én csak annyit tudok h Zsófinak a teljes neve

Szabó Zsófia

2010. dec. 24. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
mintha Béci fent lenne face-n.. a teljes neve: Rácz Béla, és lehet hogy akkor Gigi is.. az ő neve Rácz Ildikó ;) a többiekről nem tudok semmit :D
2010. dec. 24. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
én meg csak annyit tudok, hogy Zsuzsinak a teljes neve Márki Zsuzsanna :D nem tudjátok, hogy Anikónak mi a teljes neve, csak mert ő a kedvencem :D
2010. dec. 24. 19:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2010. dec. 24. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

* VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd

* VV Éva - 27 éves. Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest

* VV Olivér - 32 éves. Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest

* VV Gigi - 20 éves. Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre

* VV Béci - 25 éves. Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre

* VV Zsófi - 19 éves. Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs

* VV László - 40 éves. Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest

* VV Anikó - 21 éves. Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja

* VV Szandika - 20 éves. Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom

* VV Leonidasz - 20 éves. Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest

* VV Gombi - 27 éves. Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest

* VV Jerzy - 22 éves. Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest

* VV Zsuzsi - 23 éves. Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi

* VV Gina - 29 éves. Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár

* VV Kristóf - 29 éves. Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár

* VV Ildi - 28 éves. Teljes neve: Tomai Ildikó Foglakozása: aerobic oktató. Lakhelye: Tordas

2010. dec. 25. 17:35
 6/9 anonim válasza:

Szia!

Egy online közvetítés alkalmával hallottam,amint a villalakók arról beszéltek,hogy beköltözés előtt törölni kellett magukat a közösségi oldalakról, vagy legalábbis fel kellett függeszteni a fiókot. Szóval nagy valószínűséggel nem találhatód meg őket.

Ha mégis,az csak azért lehet, mert (szerintem)valaki már most visszaélt a nevükkel!

2011. jan. 15. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:

oké,köszi a választ:))

én megtaláltam facebookon zsuzsit,és vissza is igazolt,és biztos,hogy ő az :)

2011. jan. 17. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
link légyszi zsuzsi profilját :D
2011. jan. 31. 22:18
 9/9 A kérdező kommentje:
2011. jan. 31. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!