Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van ez a nagy felháborod...

Miért van ez a nagy felháborodás Kovács Ákos körül?

Figyelt kérdés

Szerintem a megszólalása abszolút nem volt hímsoviniszta jellegű,mégis kiforgatják a szavait és olyanokat ráfognak amiket nem is mondott soha.

Ő csupán úgy véli,hogy egy nőnek a családról való gondoskodást kell előtérbe helyezni a pénzkereséssel szemben,ami nagyrészt a férfi dolga. Egy szóval sem mondott olyat,hogy a nőket alacsonyabb rendűnek tartaná. Csak a feministák és a liberálisok egyszerűen mindig kiforgatják az ember szavait,ha nem velük van egy állásponton.

Ti kiábrándultatok Ákosból ezen megszólalás hatására ?

Szerintem bármilyen véleményen is van ő mint zenész egy zseninek minősül és kiemelkedő alakja a mai magyar zenekultúrának.

2015. dec. 15. 19:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Az, hogy a Telekom erre hivatkozva bont szerződést, az nem vélemény. Hanem büntetés a vélemény miatt.

Az, hogy a teljes magyar média ezzel volt tele napokig, az meg erős túlzás. AZ, hogy még a kormány is belekeverte magát, na ez meg teljesen szürreális.

Nem azzal van bajom, hogy te elmondod a saját véleményed, tegye ezt mindenki.

De ha a média nem hülyítette volna be ennyire az embereket, nem lenne ennyire felkapva a téma, akkor kb. senki le se sz*rná, hogy mit mondott Ákos. Érdekes módon miután Kövér László mondott hasonlót, annak nem volt ekkora sajtóvisszhangja, pedig ő még kompetens személy is, hiszen országgyűlési képviselő.

Ákost teljesen szétszedte a média, ezért szálltak rá ennyire az emberek. Pedig az ő véleménye teljesen irreleváns. Attól, hogy neki ez a véleménye, még nem fog változni semmi.

2015. dec. 19. 23:43
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem büntetés,utolsó, rosszul látod.

Maga atámogatás volt egy hatalmas jutalom, egy olyan plusz amit egyáltalán nem kötelező adnia Ákosnak, Ő szabadon dönt, és arról is, ezt adott esetben miért nem teszi meg.

Arról meg jó lenne leszállni, hogy bárki, akinek nem tetszenek Ákos blődségei az feminista, liberális,én sem vagyok az, és senki, akivel erről beszéltem, sok gyerekes anyák nem értenek ezzel egyet, a legszebb az volt, amikor az interneten az egyik ilyen kommentelőn még hidzsábot is láttam. Először azt hittem, valami poén, rámegyek az adatlapjára, hát látom, hogy tényleg egy magyar muszlim fiatal lány, szóval nem éppen egymodern feminista, ráadásul gyereke van, és ugyanúgy nem értett vele egyet.

Ákos annyira konzervatív kb, mint Bayer Zsolt. Ami mondott,nettó hülyeség minden irányból, a gyermek neveláse pedig nem női, hanem szülői feladat, és amai világban köztudott hogy épp az apa szerep sérült, apaimintát nem kapnak a gyerekek, pont ezért a mentalitás miatt, mert valamiért úgy gondolják a férfiak, hogy nekik ez egyáltalán nem dolguk. Van erről rengeteg tudományos cikk, tehát ha valaki annyira aggódik a családokért, akkor szólítsa fel a kedves fiúkat, és leendő apákat, vagy a már meglévő apákat, hogy legyenek szívesek gyereket nevelni.

2015. dec. 26. 01:32
 43/44 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért, telefonról ment
2015. dec. 26. 01:33
 44/44 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert a Kövér-botrány idejére volt időzítve a Fidesz TV-csatornáján, és így tudta meg a nagyérdemű, hogy pártkatona és egy hímsoviniszta bagázs seggét nyalja pénzért.

És a magánéletével nem foglalkozott senki eddig, de most az interjú kapcsán utánanéztek - ez egy kicsi ország, mindenki valakinek a valakije, fórumokon olvasható minden, ami érdekel -, és hát nagyobb nyilvánosságot kapott ez-az, amit finoman szólva gyalázatosnak tart a közvélemény...

2019. febr. 15. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!