Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért van ez a nagy felháborod...

Miért van ez a nagy felháborodás Kovács Ákos körül?

Figyelt kérdés

Szerintem a megszólalása abszolút nem volt hímsoviniszta jellegű,mégis kiforgatják a szavait és olyanokat ráfognak amiket nem is mondott soha.

Ő csupán úgy véli,hogy egy nőnek a családról való gondoskodást kell előtérbe helyezni a pénzkereséssel szemben,ami nagyrészt a férfi dolga. Egy szóval sem mondott olyat,hogy a nőket alacsonyabb rendűnek tartaná. Csak a feministák és a liberálisok egyszerűen mindig kiforgatják az ember szavait,ha nem velük van egy állásponton.

Ti kiábrándultatok Ákosból ezen megszólalás hatására ?

Szerintem bármilyen véleményen is van ő mint zenész egy zseninek minősül és kiemelkedő alakja a mai magyar zenekultúrának.

2015. dec. 15. 19:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami. Ez nem tartozik a témához, de te is megemlítetted, így reagálnék rá. Ákos - szerintem persze - nem egy zenei zseni. Mitől zenei zseni? Talán 20 hangszeren játszik? Például Richie Sambora (a Bon Jovi gitárosa), aki magától tanult meg, tanár nélkül gitározni, összesen valami hangszeren játszik, és 40 évesen csak heccből megtanult még 5 másik egzotikus hangszeren játszik egy album kedvéért "mert így izgalmasabb volt", énekel, és jó szövegeket ír, ne ő már olyan zenész, akire azt mondom, hozzáadott valamit a könnyűzene történetéhez. Ákos szövegei olyanok, mint a Coelho-idézetgenerátor sorai, hangzatosak, de nincs mély tartalmuk. Vagy, hogy Bödőcs Tibort idézzem (nem tökéletesen): "Az élet olyan, mint az alkonyi fénysugárban megcsillanó csincsillatetem."
2015. dec. 17. 22:36
 22/44 anonim ***** válasza:

"na jó csak kérdem én, akkor hol a szabad sajtó, ha mond valamit egy interjúban és emiatt szerződést bontanak vele. Ez nem diszkrimináció? Ennyit a nagy liberalizmusról.. a melegek vállalhassák fel hogy melegek. De ha valaki egy régi családmodellt követ, az takarodjon amiért ezt fel meri vállalni?

a nagy liberalizáció, a nagy tolerancia egészen addig tart, amíg a másik azt mondja amit én gondolok."

Ez nem így van. Ha valaki általában mondja meg, más hogy éljen, azt nem illik. A melegek saját magukról nyilatkoznak, nem a te életedről.

2015. dec. 17. 22:49
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

de viszont el vagyok itelve ha nem azonosulok a melegekkel, ha elitelem oket akkor a liberalisok szerint en egy intolerans senki vagyok....ok talan nem akarjak megmondani hogy eljek??

nincs itt semmi baj csak hianyzik a tolerancia az emberekbol. beloled belolem epp ugy mint akosbol es most rajta csattant ez ki mert nem.volt rajta epp sapka meg mert masoknak szurja a szemet hogy neki bejott az elet meg mert a medianak baromira jol jott h epp olyan mondta ezt aki egyebkent fidesz kozeli igy jol ra lehet huzni még a fideszre is.

engem mint csaladanyat abszolut nem bant amit mondott. en egyetertek vele: gyereket nevelek, az a celom hogy jol csinaljam es nem alszenteskedek itt azzal hogy mellette még azt allitom karrierre vagyom. mert nem igy van. szeretek veluk itthon lenni es majd nyilvan.vissza megyek dolgozni hogy ne unjam magam, de nem azert mert ugy erzem talicska penzt kell keresnem. nem, nekem mindig is az lesz a feladatom.hogy a gyerekeknek ott legyek es nem az hogy napi 12 orat dolgozzak. Istennek legyen hala hogy a ferjem megajandekozta annyi esszel es kurazsival hogy o jol keres es en megtehetem hogy a gyerekekkel legyek mig csak ugy gondolom.

aki meg erettseginel megallt es most teperhet az gondolja csak ugy h akos egy seg..gfej. meg az is aki hajtja a karriert es halogatja a gyereket. majd rajon 45 evesen hogy talan igaza volt Akosnak.

2015. dec. 18. 06:54
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Ákos zseni?! :D Talán abban, hogy tökélyre fejlesztette a saját arcába való szerelem érzésének képességét.

Azt meg szerintem had döntse már el minden nő, hogy milyen feladatot szán magának az életben. Mint ahogyan a férfiak is maguk döntik ezt el.

Azt a férfit senki nem ítéli meg negatívan, aki sosem kíván nősülni és nem akar gyereket senkitől hanem pl építészmérnöki karrierjének él és óvszerben szeretkezik a partnerével. És így van ez rendjén. De akkor kérjük szépen, minket se ítéljenek meg, ha ugyanígy teszünk.

2015. dec. 18. 10:22
 25/44 anonim válasza:
32%

Utolsó hozzászóló,

Abban, hogy te is szeretnél az építészmérnöki karrierednek élni óvszerben, az amit az Ákos mondott, mennyiben akadályoz? Úgy emlékszem azt is mondta, hogy nem kell vele egyetérteni, de ő azt gondolja, amit. És egyszerűen elmondott néhány axiómát, hogy pl. a nőnek és a férfinak is már eleve anatómiailag van egyfajta meghatározottsága, ami az emberi társadalomban betöltött elsődleges szerepét illeti. Hogy a nőnek szélesebb a csípője, a férfinak pedig a válla... És akkor ebbe még nem is kell belevenni szűkségképpen azt, hogy pl. Isten teremtette az embert férfinak és nőnek. Mert szerintem az Ákos mondandóját kiforgatni akaró acsarkodók gyűlölete valahonnan innen ered elsősorban. És persze erről lehet vitatkozni. Zárójel bezárva.

De aki az ilyen egyszerű, biológiai alapvetésből következő dolgokat nem tud felfogni, az...az szerintem ne menjen építészmérnöknek se, ha egy mód van rá, ha már a gyermekszülés derogálna valamiért.

2015. dec. 18. 11:36
 26/44 anonim ***** válasza:
0%

Kovács Ákosnak igaza van. Pont.

Csak abban kelt felháborodást, aki pont azt csinálja, amiről ő beszél. A férfias nőkről, és a nőies férfiakról.

Aki a helyén van, az belátja, elismeri, elfogadja, nem pedig hőbörög ellene.

Túl nagy itt már a szabadság, ma már tényleg mindenki mindent megtehet. Nem vagyok hímsoviniszta, de egyre több nőnek tényleg fontosabb a karrier, az egzisztencia, az elismertség, mint az otthon melegének megteremtése.

Nagyapáink, nagyanyáink még a helyükön voltak, mi már nem nagyon. Tisztelet a kivételnek.

2015. dec. 18. 15:01
 27/44 anonim ***** válasza:

"de viszont el vagyok itelve ha nem azonosulok a melegekkel, ha elitelem oket akkor a liberalisok szerint en egy intolerans senki vagyok....ok talan nem akarjak megmondani hogy eljek??"

Nem ez a téma, ezért csak röviden, hogy ne offoljak sokat. Bocsánat, de ez az érv olyan furcsa számomra, pedig annyi hallom. Nem értem ezt a panaszkodást. Miért lepődsz meg azon, hogy elítélnek a véleményedért? Egyszerűen nem tudom másképp mondani: life is offensive. Nyilván mindenki a saját szemszögét nézi. Aki meglepődik azon, hogy a melegjogi aktivisták nem "barátkoznak" vele, ha ő ellentétes véleményt képvisel, az mire számít? De most őszintén, mért vártad, hogy elfogadnak? Nincs olyan a világon (ha egy librális azt mondja, van, akkor ő is téved), hogy valaki MINDENKIT elfogadjon. Mindenki utál valakit, van, aki téged. Sosem értettem ezt a panaszt: a gonosz melegjogi aktivisták nem hajlandóak elfogadni, hogy nem értek egyet velük. Hány éve élsz ebben a világban? A dolog mindig érdekek és vélemények összeütközéséről szólt.

2015. dec. 18. 15:59
 28/44 anonim ***** válasza:
engem nem érdekel kedvelnek e a meleg jogi aktivisták vagy nem. Nekem csak furcsa hogy itt mindenki a toleranciáról beszél de ha valaki mást mer mondani az azonnal menjen a tajgetoszra. El kellene fogadni másnak a véleményét, azonosulni nem muszáj vele, de attól elfogadni el lehetne, hőbörgés, szerződés bontás és egyebek nélkül...ráadásul amit ákos mondott, annál sokkal nagyobb blődségek mellett megy el a média nap mint nap. csak épp most egy fidesz közeli mondta.
2015. dec. 18. 16:38
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

#26 Nagyapám eléggé férfias volt ahhoz, hogy sírdogálás és ego csorbulás nélkül el tudja viselni, hogy nagyanyámmal közösen, nagyjából ugyanannyi erőbefektetéssel dolgoztak a földjükön, aminek a terményének eladásából éltek.

Tényleg rohadtul elférfiatlanodott ez a világ, hogy egyesek képtelenek mások elgyengítése nélkül erősnek érezni magukat.

Nem tudom, hogy hol élnek egyesek... Ok, megszülsz egy gyereket, vele vagy pár évig, de aztán mi van? Az egy dolog, hogy megfőzöl a Férjuradnak, meg a kölködnek napi egyszer, de ez bőven kevés a normális élethez.

Ilyenkor elmehetsz a TESCOba árufeltöltőnek, mert az egyetlen vágyad ebben az utopisztikus világban az volt gyereket hozz a világra, és nem fejlesztettél ki más álmokat és vágyakat.

Vagy ha az egyik gyereked felnőtt, akkor szülheted a következőt, ha már úgyis két lábon járó inkubátornak néznek. Esetleg gratulál neked Kövér László, meg a "zenei géniusz" Ákos, de már megint ott a kérdés, hogy hogyan tovább? Hány olyan szakma van, aminek a jövedelmével Magyarországon egy férfi tud támogatni egy feleséget és egy vagy több gyereket teljesen egyedül?

Valótlan ez az egész...

2015. dec. 18. 16:48
 30/44 anonim ***** válasza:
30%

utolsó. nem vitatja senki, a nőknek is helyt kell állniuk, nem csak családanyaként, épp úgy elvárják tőlük hogy a munkahelyen is teljesítsenek, hiszen ők akarják annyira az emancipációt, akkor dolgozzanak is. valóban egy ellentmondás ez.

Csak hogy nem azt akarta mondani ez a szerencsétlen előadó, hogy nem kereshetnek annyit a nők mint a férfiak...ő nem az egyenjogúság ellen szólt fel. ő az ellen szólt fel, hogy hajszolják a nők az emancipációt közben meg elfelejtik hogy senki nem várja tőlük hogy milliókat keressenek mert családanyaként kell elsősorban megállni a helyüket....ha nem a média után mennétek, meg hőbörögnétek azért, mert ilyet mond valaki a köztévében, akkor talán kihallanátok a lényeget is. nagyon jó ha egy nő sokat keres, remek, örüljünk neki, csak nem ezt kellene hajtani mert az egész semmit nem ér ha nincs kire költened...legyen az első a család, a gyerek, és aztán jöhet az emancipáció. szerintem erre gondolt Ákost - és bár semmiben sem tartom őt nagyobbra mint a sarki péket - ebben teljesen egyetértek vele.

2015. dec. 18. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!