Teljesen egyet értek a kérdezővel.
Én is észrevettem, a nevét. Már nem azért, de most mit is várunk tőle?
Miért ne szeretné Michael Jacksont, aki eddig is szerette ?
Azért mert már nem foglalkozik vele a média annyit mint életében ?
A jó zene, akkor is jó zene marad, ha az előadó már rég nincs közöttünk. Sőt sok esetben még fel is értékeli a nimbuszát az a tény, hogy tőle már nem hallhatunk új zenéket és nem láthatjuk többé a koncertjeit.
Nem vagyok kifejezetten M. J. rajongó, de az igényes jól megcsinált zenét mindig is becsültem, márpedig neki volt jó pár ilyen.
Szerintem elmondható róla, hogy maradandót alkotott.
Persze az is igaz, hogy rengeteg olyan zenész tevékenykedik a világban, aki legalább ennyire tehetséges, csak őket a média nem fényezte ennyire, ezért sokkal kisebb figyelmet kaptak a világban mint M.J.
Hát pl vannak olyanok akik csak divatból szerették a halála után és már nem érdekli őket. Csak kíváncsi voltam hogy vannak-e még emberek akik nem csak a mai divatos énekesekért vannak oda (mert az én környezetemben nem igen :( )
De egyébként igazad van utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!