Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van aki még mindig szereti...

Van aki még mindig szereti Michael Jacksont?

Figyelt kérdés

2015. okt. 31. 08:53
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Szerinted én ezt kérdeztem? Azt kérdeztem ki szereti őt nem pedig azt hogy ki utálja!És ha tényleg rossz lett volna akkor szerintem nem kapott volna 8 grammy díjat egyetlen lemezért amit 104 millió példányban adtak el.Meg persze a pop királyának se hivnák ha roosz lenne.Meg se tudom számolni hány rekordott döntött meg.Lehet hogy neked nem tetszik ami nem is baj de rengetegen rajonganak érte.
2015. nov. 4. 21:31
 12/28 anonim ***** válasza:
72%
Bááhh mekkora öngól, nem szereti, de a felhasználóneve Moon_Walker... :D De tudatlan balfék.
2015. nov. 5. 19:06
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát igen :D
2015. nov. 5. 21:54
 14/28 anonim ***** válasza:

Teljesen egyet értek a kérdezővel.

Én is észrevettem, a nevét. Már nem azért, de most mit is várunk tőle?

2015. nov. 6. 00:09
 15/28 anonim ***** válasza:
60%

Miért ne szeretné Michael Jacksont, aki eddig is szerette ?

Azért mert már nem foglalkozik vele a média annyit mint életében ?

A jó zene, akkor is jó zene marad, ha az előadó már rég nincs közöttünk. Sőt sok esetben még fel is értékeli a nimbuszát az a tény, hogy tőle már nem hallhatunk új zenéket és nem láthatjuk többé a koncertjeit.

Nem vagyok kifejezetten M. J. rajongó, de az igényes jól megcsinált zenét mindig is becsültem, márpedig neki volt jó pár ilyen.

Szerintem elmondható róla, hogy maradandót alkotott.

Persze az is igaz, hogy rengeteg olyan zenész tevékenykedik a világban, aki legalább ennyire tehetséges, csak őket a média nem fényezte ennyire, ezért sokkal kisebb figyelmet kaptak a világban mint M.J.

2015. nov. 6. 10:35
 16/28 A kérdező kommentje:

Hát pl vannak olyanok akik csak divatból szerették a halála után és már nem érdekli őket. Csak kíváncsi voltam hogy vannak-e még emberek akik nem csak a mai divatos énekesekért vannak oda (mert az én környezetemben nem igen :( )

De egyébként igazad van utolsó.

2015. nov. 6. 14:57
 17/28 anonim válasza:
67%
8-as válaszoló vagyok! 1979-ben születtem, ami azt jelenti, ugye, hogy a 90-es években voltam tini (úristen, szinte most volt :/ ). Rengeteget jártunk bulizni a barátaimmal. Eleinte diszkóba mentünk, de sosem tudtam megszeretni azt a fajta zenét. Kb. 20 éves voltam, amikor elkezdtünk retro bulikba, rock estekre (retro rock ezerrel!) járni. Azok a bulik, uhh!!! Már akkor is főleg a 60-as, 70-es és a 80-as évek zenéit hallgattam MJ és az éppen aktuális kedvenc mellett. A szüleim boldogok is voltak emiatt, a nappali közepén táncolt és énekelt a család :D ! Természetesen ezeket hallgatom ma is, és a legtöbb ismerősöm úgyszintén. Egyszóval: igen, vannak még emberek, akik nem csak az éppen aktuális, "menő" zenét hallgatják! Jó az ízlésed, na! :)
2015. nov. 7. 12:43
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) egyébként néha és is azt kívánom bár ne most lennék tini hanem amikor pl a zene csatornán még zene ment nem ilyen tucat zene.
2015. nov. 7. 22:30
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
Imádom ! :)
2015. nov. 8. 03:41
 20/28 anonim ***** válasza:
Anyám szereti én nem annyira.
2015. nov. 8. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!