Hogy nem lehet szeretni Michael Jacksont?
Kérdésedre azért felesleges válaszolni, mert elvakult módon viselkedsz.
A beszűkült gondolkodás ugyanolyan rossz, mert neked is el kellene fogadnod hogy nem lehet mindent és mindenkit szeretni, és ugyanúgy tiszteletben tartani azt hogy más nem feltétlenül szereti azt amit te igen, és fordítva.
A másik véglet a barátnők viselkedése, ugyanolyan rossz emberek mint te, mert valakit az ízlése miatt csúfolnak.
Ha azt gondoltad hogy itt majd ebben megerősítenek akkor az hiba volt, mert ezen az oldalon is lesznek akik nem szeretik, és majd ki is nyilvánítják.
Meg kell tanulnod hogy az ilyen dolgok magánügyek, és nem netes vitákra valóak, mert mindenki mondani fogja a maga igazát vég nélkül, egymást sértegetve és idegesítve ahelyett hogy csendben elfogadnák azt. Nem kell szeretni a másik kedvencét, csak megtanulni ignorálni.
Én is azt gondolom hogy nagyon jó és önzetlen ember volt,ennek ellenére mindig voltak és lesznek útálói.
Én nagyon szeretem a zenéit.
Ja mert Michael Jackson nem tett sokat az emberekért,ugye?
Az a 300 millió dollár amit különböző alapítványoknak adott(és amivel ő a legtöbbet adakozó híresség), a saját alapítványa,a dalszövegei(pl.:Man in the mirror,Heal the world,We are the world,They don't care about us,Earth Song stb.),a vidámparkja ahova beteg gyerekeket hívott meg és az hogy gyerekkórházakat látogatott meg és sokaknak megmentette az életét elhanyagolható dolgok?
Ne érts félre nagyon tisztelem és sajnálom Paul Walkert is de úgy beszélsz mintha MJ semmi jót nem tett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!