Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A horror legendák mint:...

A horror legendák mint: freddy krueger, michael myers és jason voorhees.. (? )

Figyelt kérdés
alig van eszük, nem tudnak verekedni még menni se rendesen, de az összes nagy darab? mitől olyan erősek? :O
2015. ápr. 6. 18:51
 1/6 A kérdező kommentje:
csak azért foglalkoztat mert egy igazi konfliktusban nem a technika számít hanem az erőfölény? pl. egy kézzel felemeli meg ilyenek
2015. ápr. 6. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
nem kell "megijedni" hogy horrorlegendákhoz hasonlítok :) csak ők jobban győznek az összetűzésekben :O
2015. ápr. 7. 11:15
 3/6 anonim válasza:
nem is tudom ezen én is gondolkoztam, talán a félelem megbénítja az áldozatot és nem reagál elég gyorsan (pl üldözés közben elesik és csak sikoltozva néz hátra)
2015. ápr. 7. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Freddy nem nagydarab,nem is lassú.A Freddy vs Jasonban látni,hogy tud verekedni.De ő általában nem puszta kézzel öli meg az áldozatát.Michael Myers maga a gonosz.De azért tud ő is,volt pl,hogy fejbe akarták vágni egy puskával,ő meg elkapta a puskát és elvette.Jason Voorhees meg egy elpusztíthatatlan gyilkológép.Most szerinted,ha valakin nem fog a golyó,ha fejbevágják lapáttal,meg se érzi,széttörik a fején azt majd kiütik egy balhoroggal? :D Bár ez igaz Michaelre is.Mondjuk Jasont én sem thdom,miért olyan erős.Michaelre még van magyarázat,mert ő maga a gonosz.Jason meg egy élőhalott.A szíve hajtja.A 9.részben darabokra robbantják,de a szíve még mindig dobog.Aztán újjászületik
2016. márc. 13. 21:25
 5/6 The Wounded Eagle válasza:
ha valaki alapjáraton 2M+ akkor elég ok arra hogy erős legyen :D főleg ha mind így ki van baszva. Bár adott hogy Myke se maszk készítés miatt lett vagy 150kiló izom :O
2016. júl. 11. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért mert természetfelettiek.Még a világ legerősebb embere sem lenne képes olyanokra,mint amit ezek csinálnak

Amúgy Matt Cordell a legkeményebb.

2016. aug. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!