Nektek is hiányzik Michael Jackson?
Figyelt kérdés
Már lassan 7 éve hogy elhunyt de még mindíg nem tudom felfogni. Hogy miért egy ilyen jólelkű önzetlen embernek kellett Ennyit szenvednie és meghalnia.? Ezt a sok bántást,meg megalázást pont ő nem érdemelte volna. Ő csak meg akarta menteni a Földet és megmenteni az embereket,de csak kihasználták.:(2015. ápr. 4. 22:51
2/10 anonim válasza:
Hogy hiányzik-e?? Ez milyen kérdés?? Szörnyen hiányzik pedig csodálatos ember volt akit pedofíliával vádoltak és még most is... Mintha valami eltűnt volna az életünk-ből mikor elhunyt. Nagyon jó ember volt!! Azok akik vádolják szerintem b@rmok. Ez van.. persze sok embernek sok gondolata van. Ismerem én. Ki vádolja, ki nem. Én nem vádolom inkább mellé állok!! Tegyetek ti is így!! És még egyszer SZÖRNYEN HIÁNYZIK!!!
3/10 anonim válasza:
Nekem rendkívül! Bár én még csak az elsőt kezdtem amikor meghalt, de már akkor is az ő számait hallgattam. Nagyon szerettem. Nagyon rendes ember volt. A dalaiban voltak igazságok. Olvastam az életrajzát, és már gyerekkorában is nagy-nagy tehetség volt. Felnőttkorában még jobb és még nagyobb lelkű ember lett. Imádta a gyerekeket, szerette mindet. Az ilyen embernek még most is élnie kéne, de ha most még élne... lehet fura lenne neki az egész világ. Oly sok fájdalom van a mai világban. De a dalai halhatatlanok. Megunhatatlanok. Élvezetesek. Ezért hiányzik. DE NAGYON!!! :(
4/10 A kérdező kommentje:
2 válaszoló teljesen igazad van. Mikor meghallt a legnagyobb kincset vesztette el a világ. Nélküle üres minden. Melyik sztárnak jut manapság eszébe hogy meg akarja változtatni a világot?jobbá akarja tenni?senkinek egyedül Michaelt érdekelte. A mai Sztárok csak magukkal törődnek hogy nekik jó legyen a többi embert leszarják. Michaelnek viszont fontosabbak voltak mások mint saját maga főleg a gyerekek. Szörnyen felbosszant ha rosszat mondanak róla vagy ha meghazuttolják! Pont ő nem érdemelte és nem érdemli meg. Még egy ilyen önzetlen jólelkű ember nem lesz mint ő és egyetlen egy ember,sztár se fog még a nyomába se érni. Michael volt és lesz is a király mindörökké. Nagyon hiányzik remélem már egy jobb helyen van és majd a mennybe majd találkozhatok vele:( Kérdező voltam!
2015. ápr. 8. 15:22
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok! Köszönöm az egyetértést és remélem is hogy találkozunk vele fent!! :)
6/10 anonim válasza:
igazi tiszta lelkű ember volt, túl jó erre a világra. nemhogy a sztárok közt, de az átlagemberek közt is igen ritka a hozzá hasonló.
7/10 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van utolsó válaszoló😊
2015. szept. 4. 17:00
8/10 anonim válasza:
Nagyon. Amikor meghalt azt éreztem hogy minden remény,szeretet,jóság eltűnik a földről.
9/10 anonim válasza:
Ezt olvassátok el és rájösztök a valóságra, vagyis, hogy él:
10/10 anonim válasza:
Ne nevetessétek már ki magatatokat azzal hogy elhisztek ilyeneket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!