Most szerettem meg Michael Jacksont. Miért van ez?
Nem tévesztettem kategóriát, tényleg érdekel, hogy miért okoz valaki ellenszenvet míg él, és miért tisztul le róla a kép a halála után. Régen ki nem állhattam, mostanában meg ahogy egyre többet hallgatom a zenéit, egyre inkább olyan dolgokat fedezek fel bennük amiket eddig észre sem vettem.
Ennyire befolyással lenne a média az ember agyára?
Ti is voltatok már így előadókkal, színészekkel, ismert emberekkel?
Engem régen idegesített a komolyzene. Most szinte mindig azt hallgatok, ha zenét hallgatok.
Változik az ember.
MJ kétségtelenül egy elég megosztó személyiség volt, sokan rajongva imádták, sokakat taszított. De ez nem változtat a tényen, hogy jó és maradandó zenét alkotott. Mondom ezt úgy, hogy nem igazán szeretem a popzenét. Míg élt, próbálták körülötte ezt a misztikus aurát fenntartani, most pedig hogy meghalt, leginkább mint egy valódi szerethető embert, aki egy volt közülünk, hangsúlyozzák.
A média óriási hatással van az agyadra, hiszen az újságíró szavain, képein keresztül, bejátszott videói alapján értesülünk és alkotunk véleményt a világról.
Aki valóban az igazságot keresi, annak több, pártatlan, megbízható forrásból kell információt gyűjtenie hogy a kép teljes legyen.
A többi hozzászólónak is igaza van, az ember izlése változik...
Valószínűleg úgy van, ahogy írod. Ritka intenzíven mocskolták folyamatosan a médiában, amíg élt, ennek a hatása alól nehezen tudja kivonni magát az ember.
Amióta meghalt, nem egy embertől hallottam én is, hogy "volt egy rakás tök jó száma". Amíg élt, a nagy hangulatkeltés miatt a legtöbben cikinek tartották volna jót mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!