Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jared Padalecki vagy Jensen...

Jared Padalecki vagy Jensen Ackles?

Figyelt kérdés

[link]

...és az Odaátban melyik karakter szimpatikusabb?

2010. márc. 8. 20:36
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc *.* nálam jensen a nyerő:))))
2013. aug. 2. 22:22
 22/27 anonim válasza:

20: de szerettem a hsz-edet:)))), teljesen így látom én is. :))

Imádom a sorozatot. Augusztusban kezdtem el nézni, ledaráltam mind a 8 évadot, sőt, azóta másodszor nézem, tegnap kezdtem a 7. évadot :)).

Imádom a karaktereket mind egytől- egyig. Egyiket ezért, másikat azért és mind nagyszerű színészek!

Jensen/Dean- nekem a PASI. Ahogy 20-as írta egyszerre baromi férfias, sexy és szép. Szeretem a széparcú pasikat és ő tipikusan egy ilyen pasi.

Jared/Sam: nagyon bírom a karakterét és azt, hogy a való világban egy teljesen más ember, állandóan baromkodk:). És a kiállása, magassága, teste...hát na, ami sexy az sexy.

Misha/Castiel: kedvenc angyalkám, annyira bírom, hogy olyan elesett, ha az emberi dolgokról, érzésekről van szó, de az életben tényleg ő szivat és zavar össze másokat:))).

2013. okt. 15. 10:27
 23/27 anonim válasza:

Előző vagyok, mert a kérdésre nem is válaszoltam:)).

Jensen Ackles, ha nagyon kell választani.

2013. okt. 15. 10:29
 24/27 anonim válasza:
Ja és még az is nagyon szimpi bennük, hogy a való életben mindhárman családcentrikus emberkék pici babával(Misha babákkal), feleséggel :)!
2013. okt. 15. 10:37
 25/27 anonim válasza:

Az előző 3 hsz-s vagyok(megint):)

+ hogy a igaziból is nagyon jóban vannak, így sokkal hihetőbbé teszi a sorozatot magát is.

Na és, hogy Jensen énekel is :):

http://www.youtube.com/watch?v=TNMX7HovRD8

és még sorolhatnám:)

2013. okt. 15. 10:46
 26/27 anonim válasza:
Háát. Én egyszer Team Sam-es vagyok, másik pillanatban meg már Deant bírom jobban. Aztán ott van mellettük Cas is. Szóval nem tudok dönteni. A 4.-ben teljesen Team Dean voltam, mert Sam akkor nem volt szimpi, aztán az 5.-ben mindkettőjüket bírtam, most nézem a 6.-at, és még inkább nem tudok dönteni... Szóval mindkettő/mindhárom :)
2013. okt. 31. 23:34
 27/27 anonim válasza:

Nekem Jensen-Dean a favorit, egyszerűen az első pillanattól kezdve imádom:-D Nekem a szemei tetszenek nagyon, imádom a zöldet<3

Na meg az éneklés, meg a gentleman-stílus is bejön, bár tökéletesen alakítja a rockosabb, vagányabb Deant...

Misha egyszerűen imádnivaló a sorozatban, a valóságban pedig igazi őrült:-D Samet eleinte annyira nem szerettem, de kb 5-10 rész utàn lassan megkedveltem, olyan kiskutyaszemekkel tud nézni, nehéz volt igazán gonosznak hinni őt... Jarednek meg nagyon jó a humora, és azért a teste is plusz pont;-)

2014. márc. 5. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!