Jared Padalecki vagy Jensen Ackles?
20: de szerettem a hsz-edet:)))), teljesen így látom én is. :))
Imádom a sorozatot. Augusztusban kezdtem el nézni, ledaráltam mind a 8 évadot, sőt, azóta másodszor nézem, tegnap kezdtem a 7. évadot :)).
Imádom a karaktereket mind egytől- egyig. Egyiket ezért, másikat azért és mind nagyszerű színészek!
Jensen/Dean- nekem a PASI. Ahogy 20-as írta egyszerre baromi férfias, sexy és szép. Szeretem a széparcú pasikat és ő tipikusan egy ilyen pasi.
Jared/Sam: nagyon bírom a karakterét és azt, hogy a való világban egy teljesen más ember, állandóan baromkodk:). És a kiállása, magassága, teste...hát na, ami sexy az sexy.
Misha/Castiel: kedvenc angyalkám, annyira bírom, hogy olyan elesett, ha az emberi dolgokról, érzésekről van szó, de az életben tényleg ő szivat és zavar össze másokat:))).
Előző vagyok, mert a kérdésre nem is válaszoltam:)).
Jensen Ackles, ha nagyon kell választani.
Az előző 3 hsz-s vagyok(megint):)
+ hogy a igaziból is nagyon jóban vannak, így sokkal hihetőbbé teszi a sorozatot magát is.
Na és, hogy Jensen énekel is :):
http://www.youtube.com/watch?v=TNMX7HovRD8
és még sorolhatnám:)
Nekem Jensen-Dean a favorit, egyszerűen az első pillanattól kezdve imádom:-D Nekem a szemei tetszenek nagyon, imádom a zöldet<3
Na meg az éneklés, meg a gentleman-stílus is bejön, bár tökéletesen alakítja a rockosabb, vagányabb Deant...
Misha egyszerűen imádnivaló a sorozatban, a valóságban pedig igazi őrült:-D Samet eleinte annyira nem szerettem, de kb 5-10 rész utàn lassan megkedveltem, olyan kiskutyaszemekkel tud nézni, nehéz volt igazán gonosznak hinni őt... Jarednek meg nagyon jó a humora, és azért a teste is plusz pont;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!