Jared Padalecki vagy Jensen Ackles?
Jared Padalecki (Sam)!
(L) =D
Igaz már régi kérdés, csak én most két hete kezdtem el nézni(már a harmadik évad végénél járok) és basszus nem tudok dönteni!! Karakterek közül Dean a kedvenc, mert ugye imádom a humorát, azt, hogy próbál olyan nagyon erőnek mutatkozni az öccse előtt és hát nem beszélve arról, hogy mennyire helyes.
Sam mosolyától és barna szemeitől egyenesen olvadok..:D
Ha nagyon választani kellene talán Jared párti lennék(bár az elején teljesen csak is Jensenes voltam).
Nem lehetne mindkettő?:D*.*
Mind a kettő *---*
Jensen arca néha összezavar.Jó értelemben:DAzon szoktam gondolkodni hogy hogy lehet egy ember ilyen istenien férfias miközben egyszerre ilyen szép...
Jaredban meg az zavar össze hogy olyan kisfiúsan édes,közben azt várnád tőle hogy egy elegáns,komoly gentleman legyen.Ehhez képest egy óriásra nőtt 5 éves:D
Beszúrom ide Misha Collinst is ok?:D
Misha egyszerűen...Misha.
Nem kell más,ha meg akar győzni valakit,elég ha annyit mond hogy ő Misha Collins.
A sorozatban:
Mind a hárman hihetetlen alakításokat nyújtanak,kétség sem fér hozzá.Ennek bizonyítására elég ránézni az eljátszott karakterek és a színészek közti különbségekre:
Dean zajos kemény legény,Jensen csendes,komoly gentleman(általábanXD)
Sam magábaforduló,Jared egy hiperaktív óriásbébi
Castiel össze van zavarodva,Misha meg másokat zavar össze:D
Szóval igen,egy színésznek nem kis fáradtságba kerül hogy ilyen tökéletesen hozza a sajátjától szinte teljesen eltérő karaktert.
Ájjjh ezek miatt sírok mindigXD Túl tökéletesekXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!