Milyen színű Jared Padalecki szeme?
de így meg olyan különleges vele *.*
am te mit szólsz Jared feleségéhez? én nagyot néztem mikor összejöttek Rubyval, aztán már össze is házasodtak..ehh..:'D
Hátööö... Én nekem alapból unszimpi volt a csaj a sorozatban, főleg mikor kiderült, hogy mindenkit átb@szott...és nem tudom miért, de bennem maradt az, hogy őt nem szeressük xD Magát a színésznőt nem ismerem. Más filmben nem is láttam(szerencsére), de ha boldog vele Jared... x) Ízlések és pofonok. Én eltudtam volna mellette képzelni szebbet is. Am valahol olvastam, hogy a csaj idősebb xD
Am neked Jared a fawod az Odaátból?
Nekem is pont hogy így maradt meg a csaj hogy nagyon nem szimpi és így viszonyulok hozzá is. :$ Meg hát tényleg találhatott volna szebbet is, de ha boldogok...:D am alig van 160cm és az előző bnője is ekkora volt és mindketten barnák. Úgy látszik ez Jared nőideálja:'D pedig az ő magasságához elég fura.:D
Amúgy igen, Sam a favorit. ^^ de Deant is nagyon bírom, meg Cast is. *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!