Milyen színű Jared Padalecki szeme?
Huh én Deant nem annyira :/ Nagyon jók a dumái azt elismerem, de nekem nem jönnek be az ennyire csajozós karakterek... =) De örülök, hogy benne van a sorozatban, hisz a dumáin rengeteget szakadtam.
Hát jah... Jared "poton" olyan 193-195 cm magas XD Én amúgy örülök, hogy nem egy hülye szőke mellett állt le -.- (Nem vagyok szőkeellenes, egy csomó barinőm szőke), de már unom, hogy a jó pasik általában a szőkékre mennek =D (legalábbis nálunk így van).
De azért így már a 5.-6. évadra leállt a macsós stílusával és már családot akart megminden,ezért is ment Lisához. Szóval sokat változott. De én azért hiányolom a régi Deant:$
Igen amúgy, igaz.:D Azjó,hogy ennyit számít neki a belső is.:) Jaj meg Misha is olyan édes, hogy a feleségével már 16 éves kora óta együtt van. ÚRISTEN még nagymamámék idejében is alig volt ilyen.:D És most született meg a kisbabájuk. *.*
már eléggé nem aktuális,de am tényleg zld szeme van,és jó látni itt titeket,a fanokat. én is nagy fan vagyok (=..esetleg ha vki idetéved és imádjaaz odaátot,jaredet v jensent az irjon privit..:D
köszöntem^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!