Mi a véleményetek Ian Somerhalderről?
szerintem is irtóra jo pasi !!!!!!!! (L)
igaz hogy nem annyira fiatal de nem néz ki többnek szerintem mint Nina talán 1-2 évvel
és nem Nina a barátnője hanem 1 szőke csajszi egy interjúban is mesélt róla
amúgy akik várják már a 2. évadot annak üzenem hogy a moovie-n fenntvan az 1. és a 2. rész feliratozva (moovie.hu) (ajánlom a megavideo-t és a 2.részhez pedig a ziddu-t ahol csakbe kell irni 1 kodot ami oda van irva)
és ha minden igaz szombatonként rakják fel az uj részeket szóval jövö szombaton fennt lesz már a 3. én tegnap néztem meg a 2.-at és nagyon--nagyon jó
Damona (L)
teccik abban a részben hogy mondja neki a gyerek hogy van nevem is ám
ő meg erre : IGEN? LESZAROM!
irto jol néz ki !!!!!!!!!!!
lehet hogy a vámpirnaplokban katherine és elena is paul-t szereti de az életben mindenki érte van oda (L)
a szemei istenem...és az a mosoly... : ) és szereti az állatokat : ) ilyen 'nem ismerem szinten' tökéletes : )
a szőke csaj tényéeg ocsmány :D
Én írtam a legelső választ. Akkor amúgy még nem volt az a vámpírnaplók láz mint most, és szinte senki sem figyelt fel rá, és mikor kérdeztem vkitől hogy milyen az a pasi a Lostban annyit mondtak, hogy elmegy. és amióta az RTL-en elkezdték vetíteni a vámpírnaplókat, ugyanazok egész nap róla áradoznak. :) azért az iróniát érzitek. Azért lett legtöbbek számára ennyire felkapva mert most a vámpírok vannak a divatban és Ian elképesztő sármjával és a vicces rosszfiút játszva mindenkinek beindítja a fantáziáját.
Engem csak az idegesít, hogy bekategorizálják ebbe a vámpírőrületbe. Pedig hihetetlen jó színész, a filmjei is nagyon jók, és amit a legjobban tisztelek benne, az a személyisége és, hogy annyira érdekli a Föld sorsa. Nagyon zöld a srác, és aki követi a twitterét az láthatta, hogy már KÉTSZER is írt a magyar vörösiszap-tragédiáról. Még a mi kis országunk miatt is így aggódik.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!