Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Ian Somerhal...

Mi a véleményetek Ian Somerhalderről?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
imádnivaló:)
2010. aug. 21. 00:12
 22/31 anonim ***** válasza:

raboljuk el xD

:P

2010. aug. 21. 01:20
 23/31 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Tényleg járnak Ninával?? Mert azt írta vki az oldin.
2010. aug. 21. 10:22
 24/31 anonim ***** válasza:
én is olvastam valahol hogy járnak
2010. aug. 21. 15:26
 25/31 anonim válasza:

szerintem is irtóra jo pasi !!!!!!!! (L)

igaz hogy nem annyira fiatal de nem néz ki többnek szerintem mint Nina talán 1-2 évvel

és nem Nina a barátnője hanem 1 szőke csajszi egy interjúban is mesélt róla

amúgy akik várják már a 2. évadot annak üzenem hogy a moovie-n fenntvan az 1. és a 2. rész feliratozva (moovie.hu) (ajánlom a megavideo-t és a 2.részhez pedig a ziddu-t ahol csakbe kell irni 1 kodot ami oda van irva)

és ha minden igaz szombatonként rakják fel az uj részeket szóval jövö szombaton fennt lesz már a 3. én tegnap néztem meg a 2.-at és nagyon--nagyon jó

Damona (L)

teccik abban a részben hogy mondja neki a gyerek hogy van nevem is ám

ő meg erre : IGEN? LESZAROM!

irto jol néz ki !!!!!!!!!!!

lehet hogy a vámpirnaplokban katherine és elena is paul-t szereti de az életben mindenki érte van oda (L)

2010. szept. 19. 17:45
 26/31 anonim ***** válasza:
38%
de az a szőke csaj tök csúnya :S
2010. szept. 19. 22:58
 27/31 anonim válasza:
59%

a szemei istenem...és az a mosoly... : ) és szereti az állatokat : ) ilyen 'nem ismerem szinten' tökéletes : )

a szőke csaj tényéeg ocsmány :D

2010. szept. 21. 22:37
 28/31 anonim ***** válasza:
Hat...hol is kezdjem:D Kulso tulajdonsagok: Szep,szexi,aranyos,edi,cuki,vonzo,dogos,elbuvolo....stb:D Egyszeruen isteni pasi...Belso...szerintem nagyon jo szines, jol jatsza szerepeit, gondolom okos, vicces, hat...halali...ha egyszer lathatnam....*_* ....<3
2010. okt. 26. 18:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a legelső választ. Akkor amúgy még nem volt az a vámpírnaplók láz mint most, és szinte senki sem figyelt fel rá, és mikor kérdeztem vkitől hogy milyen az a pasi a Lostban annyit mondtak, hogy elmegy. és amióta az RTL-en elkezdték vetíteni a vámpírnaplókat, ugyanazok egész nap róla áradoznak. :) azért az iróniát érzitek. Azért lett legtöbbek számára ennyire felkapva mert most a vámpírok vannak a divatban és Ian elképesztő sármjával és a vicces rosszfiút játszva mindenkinek beindítja a fantáziáját.

Engem csak az idegesít, hogy bekategorizálják ebbe a vámpírőrületbe. Pedig hihetetlen jó színész, a filmjei is nagyon jók, és amit a legjobban tisztelek benne, az a személyisége és, hogy annyira érdekli a Föld sorsa. Nagyon zöld a srác, és aki követi a twitterét az láthatta, hogy már KÉTSZER is írt a magyar vörösiszap-tragédiáról. Még a mi kis országunk miatt is így aggódik.:)

2010. okt. 27. 18:55
 30/31 anonim válasza:
Iszonyat jó pasi, nem is kell többet mondani róla:)
2010. nov. 3. 17:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!