Mi a véleményetek Ian Somerhalderről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:49
1/31 anonim válasza:
Imádom a Lostban, jó pasi nagyon. :P
2/31 anonim válasza:
Szerintem ő az istencsászár a The Vampire Diaries-ban!
3/31 anonim válasza:
írtóó jó pasi, imádom, le sem tudom írni mennyire.. az a lényeg hogy rohadt szexi..:D
4/31 anonim válasza:
nagyon szexiii és azok a kék szemek ááhw..:D és ő a legjobb a the vampire diariesben!!:D
5/31 anonim válasza:
nekem a lostban nem tetszett vagyis nem figyeltem fel rá... de a vampire diariesban huhh.... kiszívhatná az én nyakam is:D
6/31 anonim válasza:
Ő a kedvencem a Vámpírnaplókban :D Jól néz ki nagyon!!
7/31 anonim válasza:
annyira jól néz ki, avval a rosszfiús beütéssel és a humora a filmben (L)..kb csak azért várom a második évadot, mert ő is szerepel benne...imádom
mondjuk kicsit öreg lenne hozzám :D
8/31 anonim válasza:
hihetetlen helyes, sokarcú, akármilyen szerepben láttam eddig, azt jól játszotta, a hangja nagyon kellemes, a modora is jó, nyilatkozatai alapján nem tűnik úgy, mint aki el lenne szállva magától, imádja az állatokat:) igencsak szimpi:)
9/31 nina34 válasza:
nagyon jól néz ki ahhoz képest 31 éves
10/31 anonim válasza:
wahh anyira jó pasi már a Lostban is kvára tetszett (bár én nem 2004-ben néztem meg az 1. évadot mivel akkor 9 voltam...netem néztem meg 2008-ban az első 2 évadot) ...Kicsit ki akadtam h az első évadban kinyírták.... De végre újra kapott egy jó kis szerepet :)A vámpírnaplók nagyon bejött (főleg miatta,az a mosoly és az a gúny az tesójával szembe) Damon a kedvenc,bár szerintem ez a lap a csajok körébe....
Amúgy hozzám is elég idős lenne (kb 2x annyi mint én...)de nem nagyon érdekelne ha lehetőségem lenne rá (mint Nina Dobrevnek) tuti összejönnék vele (L)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!