Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Elon Musk jó...

Szerintetek Elon Musk jó példakép?

Figyelt kérdés
Gazdag, intelligens és laza ember.
ma 07:30
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
6 szavazat
 1/2 TiniTitán0213 ***** válasza:
Egy nagyképű majom.
ma 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom; én már vagy fél évtizede kizárólag olyan híreket hallok róla, hogy hogy égette be magát a hatalmas egoja miatt, vagy milyen katasztrofálisan rossz üzleti döntéseket hozott, vagy hogy milyen, már-már veszélyesen káros politikai befolyása van (pl boliviában)

Az egyetlen oka a sikereinek, hogy az apja smaragdbánya pénzéből meg tudta venni a nála milliószor intelligensebb, tanultabb mérnökök munkáját (pl tesla), és sajátjaként tudta eladni.

Ennyiből nekem csak az jön le, hogy a csávó olyan, mint valami gyerekmese komikusan ostoba gonosztevője, akin csak röhögni lehet. Személy szerint eszméletlen cikinek gondolom ha valaki pont ezt választja példaképnek. Még az amerikai republikánus rajongófiú tágorának a keménymagja is kezd kiábrándulni belőle, mert olyan szánalmasan viselkedik twitteren.

Ha mindenképpen akarsz valami példaképet, akkor áss mélyebbre.

Olvass többet az üzletemberekről, és ne kezdd el isteniteni az első felkapott bohócot, akit eléd vet a közösségi média.

Vannak igazán tehetséges sikeres emberek is, akik a saját erejükből lettek sikeresek, és nem is csináltak segget magukból később sem.

ma 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!