Kik azok a hírességek, akiknek a munkásságát imádjátok, de magánemberként nem szimpatizáltok velük?
Olyan híres emberekre vagyok kíváncsi, hogy kik azok, akiknek a munkásságáról egy rossz szót sem tudtok mondani, imádjátok, rajongtok értük. De. Amikor mint magánember kerül szóba, a nézetei, személyisége, akkor meg inkább nem is akartok beszélni róla.
Hogy egy személyes példát mondjak: nekem abszolút ilyen Demjén Ferenc. Imádom a hangját, százszámra vannak csodálatos, lélekmelengető zenéi, örök kedvenceim, és mai napig találok tőle szebbnél szebb számokat. Ezzel együtt (vagy pont ezért) borzasztó elkeserítő, hogy magánemberként meg maximálisan fideszes, nem fér a fejembe hogy tud egy ilyen nagyszerű művész ilyen gazemberek mellett kiállni teljes mellszélességgel, akik mindent tönkretesznek, beleértve a szabad művészetet is.
Na, szóval ilyenekre vagyok kíváncsi.
Miles Davis
Klaus Kinski
James Woods
Ted Hughes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!