Selena Gomez vs Milye Cyrus?
Figyelt kérdés
Ki a tehetségesebb?(ének , színsézkedés)
Melyik a szebb?
Melyiket szereted jobban?
Mi a vélemyéyed róluk?
lécci csúnya dolgokat ne bunkókat se de a véleményedet szépenn elmondtahtod :)
2010. márc. 5. 21:06
31/36 anonim válasza:
Ahogy elnéztem, sokan mondják azt, hogy Selena sokkal jobban énekel mint Miley.Nos,én ezzel nem értek egyet.Először meg kéne hallgatni Selenát a koncertjein és utána azt mondani, hogy jobb az éneklésben.Nem azért mert "húú de imádom Mileyt", mert nem imádom, de valljuk be sokkal tehetségesebb Selenánál, mind a kettőben (színésznőként/énekesnőként).Szerintem mind a ketten ugyanolyan szépek, és ugyanúgy szeretem őket.A véleményem róluk az, hogy nomálisnak néznek ki, és jó hogy ilyen sokat jótékonykodnak, rendes tőlük.
32/36 anonim válasza:
Leszarjuk hogy nem értesz velünk egyet.
33/36 anonim válasza:
énis lesz*rom hogy mit gondolsz .. ennyi
34/36 anonim válasza:
lesz*rom hogy ezt mondod. : PP
35/36 anonim válasza:
Tehetség: Selena, mert jobb a hangja és jobb színész is
Szépség: Selena
Mileyt egyáltalán nem szeretem tehát Selena
Most már nem kérdés ki a példaképem!!!:)
36/36 mileycyrus.forever válasza:
Mindenben Miley ő a legjobb!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!