Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Selena Gomez vs Milye Cyrus?

Selena Gomez vs Milye Cyrus?

Figyelt kérdés

Ki a tehetségesebb?(ének , színsézkedés)

Melyik a szebb?

Melyiket szereted jobban?

Mi a vélemyéyed róluk?

lécci csúnya dolgokat ne bunkókat se de a véleményedet szépenn elmondtahtod :)

2010. márc. 5. 21:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%
Miley tehetségesebb de Selena szebb és jobban is szeretem szóval ha választani kell akkor Selena!
2010. márc. 15. 12:35
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Tehetség:Éneklés talán Miley de színeszkedés Selena

szebb:Egyértelműen Selena,mert azért ezt szerintem még a miley rajongók is látják...

Selenát szeretem jobban:)

kedves,jótékonyodik,jófejnek látszik:))

2010. márc. 15. 20:01
 13/36 anonim ***** válasza:
60%

Nem bírom Selena-t!

Mindenben Miley a jobb,jó hangja van,jó színésznő,és szerintem sokkal szebb mint Selena.

2010. márc. 27. 21:15
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Selena sokkal jobb színész, mint Miley. És a hangja is jobb :) Hallgasd csak meg Miley-t élőben, aztán Selenát.

Selena klasszisokkal szebb. Nagyon szeretem, szerintem nagyon gyönyörű :)

Miley egyáltalán nem szimpatikus. Látszik rajta, hogy beképzelt, és azt hiszi hú de nagyon tehetséges. Selena nem tudom milyen lehet, rajta még nem látom azt, hogy el lenne szállva magától. =)

Miley rajongóktól bocsi :D

2010. ápr. 8. 13:57
 15/36 anonim ***** válasza:
77%

1. Szerintem Selena tehetségesebb és jobban is tetszik a hangja.

2. Szintén Selena (a részemről)

3. Ezek alapján értelemszerűen Selena-t jobban kedvelem, de nem vagyok "Selena Gomez-fan", tévedés ne essék!

4. Miley-val semmi különösebb problémám nincs, csak kevésbé szimpatikusabb és a sorozatában a karaktere kissé erőltetett humorú, emiatt inkább Selena. Persze nem ismerem, lehet, hogy az életben egy barátságos, jó humorú lány. Selena Gomez sorozatában jobban tetszenek a poénok, szimpatikusabb arcra. Röviden és tömören ennyi. :)

2010. ápr. 15. 17:10
 16/36 anonim ***** válasza:
62%

El kell ismernem, hogy mindkettő nagyon szépen énekel...nem a legjobbak, de azért jó a hangjuk :D

A színészi tehetségük viszont a nullával egyenlő.:):(

Nem tudom mennyi pénzt kapnak azért hogy ennyire megérje nekik leégetni magukat a világ előtt. Szeretném mindkettőt, ha csak a hangjukat hallanám, mert az jó...de a színészkedésük az katasztófa.

2010. ápr. 24. 17:00
 17/36 anonim ***** válasza:
75%

Ki a tehetségesebb? Színészkedés egyforma, Selenának jobb a hangja, Mileynak meg a számai.

Ki a szebb? Természetesen Selena (L)

Melyiket szereted jobban? Mind2jüket szeretem, de Selenát jobban mert iszonyat szép és jó hangja van [plkép]

Mi a véleményed róluk? Szépek és tehetségesek =)

2010. ápr. 29. 20:13
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

1.Selena szebb

2.Selena tehetségesebb(mind éneklésben, mind színészkedésben, attól függetlenül,h miley-nak több filmje jelent már meg)

3.Selenát szimpatikusabbnak tartom

Úgyhogy nálam Selena a nyerő az 100-as

2010. máj. 20. 18:49
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Selena
2010. máj. 24. 17:40
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Selena(L)
2010. júl. 3. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!