Selena Gomez vs Milye Cyrus?
Ki a tehetségesebb?(ének , színsézkedés)
Melyik a szebb?
Melyiket szereted jobban?
Mi a vélemyéyed róluk?
lécci csúnya dolgokat ne bunkókat se de a véleményedet szépenn elmondtahtod :)
Tehetség:Éneklés talán Miley de színeszkedés Selena
szebb:Egyértelműen Selena,mert azért ezt szerintem még a miley rajongók is látják...
Selenát szeretem jobban:)
kedves,jótékonyodik,jófejnek látszik:))
Nem bírom Selena-t!
Mindenben Miley a jobb,jó hangja van,jó színésznő,és szerintem sokkal szebb mint Selena.
Selena sokkal jobb színész, mint Miley. És a hangja is jobb :) Hallgasd csak meg Miley-t élőben, aztán Selenát.
Selena klasszisokkal szebb. Nagyon szeretem, szerintem nagyon gyönyörű :)
Miley egyáltalán nem szimpatikus. Látszik rajta, hogy beképzelt, és azt hiszi hú de nagyon tehetséges. Selena nem tudom milyen lehet, rajta még nem látom azt, hogy el lenne szállva magától. =)
Miley rajongóktól bocsi :D
1. Szerintem Selena tehetségesebb és jobban is tetszik a hangja.
2. Szintén Selena (a részemről)
3. Ezek alapján értelemszerűen Selena-t jobban kedvelem, de nem vagyok "Selena Gomez-fan", tévedés ne essék!
4. Miley-val semmi különösebb problémám nincs, csak kevésbé szimpatikusabb és a sorozatában a karaktere kissé erőltetett humorú, emiatt inkább Selena. Persze nem ismerem, lehet, hogy az életben egy barátságos, jó humorú lány. Selena Gomez sorozatában jobban tetszenek a poénok, szimpatikusabb arcra. Röviden és tömören ennyi. :)
El kell ismernem, hogy mindkettő nagyon szépen énekel...nem a legjobbak, de azért jó a hangjuk :D
A színészi tehetségük viszont a nullával egyenlő.:):(
Nem tudom mennyi pénzt kapnak azért hogy ennyire megérje nekik leégetni magukat a világ előtt. Szeretném mindkettőt, ha csak a hangjukat hallanám, mert az jó...de a színészkedésük az katasztófa.
Ki a tehetségesebb? Színészkedés egyforma, Selenának jobb a hangja, Mileynak meg a számai.
Ki a szebb? Természetesen Selena (L)
Melyiket szereted jobban? Mind2jüket szeretem, de Selenát jobban mert iszonyat szép és jó hangja van [plkép]
Mi a véleményed róluk? Szépek és tehetségesek =)
1.Selena szebb
2.Selena tehetségesebb(mind éneklésben, mind színészkedésben, attól függetlenül,h miley-nak több filmje jelent már meg)
3.Selenát szimpatikusabbnak tartom
Úgyhogy nálam Selena a nyerő az 100-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!