Selena Gomez vs Milye Cyrus?
Ki a tehetségesebb?(ének , színsézkedés)
Melyik a szebb?
Melyiket szereted jobban?
Mi a vélemyéyed róluk?
lécci csúnya dolgokat ne bunkókat se de a véleményedet szépenn elmondtahtod :)
1. Szerintem éneklésben Miley, mert neki jobb hangja van, és a számai is jobbak. Sznészkedésben viszont Selena a jobb, mert ő többféle szerepbe bele tud bújni, de Miley sem rossz színész.
2. Egyértelműen Selena. Miley is helyes, de szerintem Selenának sokkal aranyosabb, bájosabb, és szebb vonású arca van.
3. Mileyt régebb óta "ismerem", ezért őt szerettem jobban, mára viszont Selenát sokkal inkább megkedveltem.
4. Mindkettő szép és tehetséges lány, bár szerintem Selena többet tett azért, hogy híres legyen.
Egyértelmű h Selena :)
Szerintem Selena szebb.
Selenát :)
Selena Gomez nem "játsza meg magát" úgymond,mint Miley a Hannah montanaban mikor olyan grimaszokat vág :S
Azt nem csipem
Tehetségesek mind a ketten
Selena egy kicsivel szebb
Mind a kettőjüket "szeretem"
Tehetség: Selena színészkedésbenn jobb Mileynél de viszont (sztem) Miley-nek jobb a hangja
Szebb: Miley
Melyiket szeretem: Miley
Vélemény: Miley vicces, kedves, non jó fej és egyáltalán nem rib@nc
Selenát csak azért bírom mert eljött M.O.-ra :D
Selena mind a kettőben tehetségesebb,főleg a színészkedésben.A Varázslók a Waverly helybőlben Alex-et nagyon jól játsza!!!
Selena ezerszer szebb,mint Miley.
Selenát.xD
Bár Miley se rossz,de egyértelműen Selena.
Ki a tehetségesebb? Selena
Melyik a szebb? Selena
Melyiket szereted jobban? Selena
Mi a véleményed róluk? jó csajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!