Kesha, Katy Perry, Rihanna, Miley Cyrus vagy Selena Gomez jobb nő?
Figyelt kérdés
Pasik???mi a véleményetek?2010. szept. 30. 14:34
3/12 anonim válasza:
Photoshop ISTENEK!!! De elsírnám magam, ha meglátnám őket rendesen.
4/12 anonim válasza:
szetm selly és még májli sem nő amugy katy perry nagyo n szép szerintem 14/L
5/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, és Keshát kedvelem a leginkább, de a pasiknak általában rihanna jön be, vagy katy perry. selena, és miley még nem igazán nők....
8/12 anonim válasza:
Katy Perry, állítolag hasonlítok rá, de nem azért mondom! :D:D
9/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Katy Perry.Kesha olyan ronda mint a dördelem, Rihanna-tól(rövid hajúan) hányingert kapok, Miley azt utánozza akit én gyűlölök, Selena meg nem is nő, csak egy kislány, aki azt hiszi magáról hogy dögös. Katy szexi, nem majmolós(egyedi) és jól is néz ki.
10/12 anonim válasza:
Shakira mindegyiküknél szebb :) Smink nélkül is gyönyörű, és természetes a kinézete. Mellesleg jó hangja is van :D
Ezek közül Katy Perry!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!