Miért kezd unalmas lenni (egyes embereknek) Dancsó Péter videói?
én azon is gondolkozom ilyenkor. Hogy XY ember egyszerűen megunta azt ennyi.
Nálam ez annyira nem okoz problémát, mert én sose úgy néztem mint ez egy DANCSÓ PÉTER VIDEÓ .. Videó ami tetszik azt ennyi , jó nem pont így de ez a lényeg, különösebben nem hat meg ha valakinek tetszik/nem tetszik.
De az biztos, hogy hosszú időn át fentartani az emberek érdeklődését urva nehéz. Hát ez is kategoriától függ, szóval nem mondom hogy csak ez a probléma, lehet tényleg elhülyüli, mondom én nem feltétlen nézem kritikus szemmel.
Csak hát igen, ott volt a RosszPcJátékok-os srác, neki nem is tudom a nevét,, ő is ott van youtube-on. Mostanra abba hagyta, pedig volt pár szuper vicces videója, DE más videók meg nem voltak azok, me megunta kifogyott az ötletekből,, lehet egyéb ok, nem tom.
Na jó.. azért gondolom Dancsó Péter nem tervezi befejezni, meg biztos tudna még akkor "jó" videókat ha dolgozna rajtuk főleg annyi filmmel ami a világon most van, bőven van választék. De lehet más dolga van.
JA ÉS A LÉNYEG! ugye HAH [most jutott eszembe] 1 bolond százat csinál. Ilyen band wagon style 1 szerint szar akkor másik 100 szerint is az. Amúgy a másik 100-nak fingja sincs az egészről, de szerintük is az mert ettől ők is okosnak tünnek.
Elég megnézni egy két ilyen facebookos postot, hogy ugrik a sok agyhalott ******** egy két provokáló postra. ... .. na kb ennyi
3-as vagyok, olvasgatom az ellenérveket.
"JA ÉS A LÉNYEG! ugye HAH [most jutott eszembe] 1 bolond százat csinál. Ilyen band wagon style 1 szerint szar akkor másik 100 szerint is az. Amúgy a másik 100-nak fingja sincs az egészről, de szerintük is az mert ettől ők is okosnak tünnek. "
Ezt nem tagadom, de ez a világ minden területén így van, ettől még sokan, mint én is, meg tudják fogalmazni kerek egész mondatokban, hogy mi a bajuk vele.
Én nem állítom, hogy többé nem nézem majd, a filmes kritikás videóira azért időről időre rá fogok keresni.
Azt is értem, hogy a korosztályt próbálja kiszolgálni, de az eredeti nézőknek meg nyilván arra volt igénye, ami eredetileg volt, azért nézték. Most akkor ők meg menjenek a fenébe?
Én egyébként nem értettem ezt az idő dolgot soha. Nekem van egy blogom. Nem vagyok egy Dancsó Péter, de van 200 feliratkozóm. Nem videóblog, hanem írásos. Én sosem írok posztot azért, mert hú de rég írtam. Vagy ha igen, akkor már tényleg rég nem írtam. Simán előfordul, hogy havonta csak 1-et írok, vagy hetente 2-t. Ötleteket pedig gyűjtök egy füzetbe. Sosem kritizálta még senki, szerintem mindenki jobban örül ennek, mintha lenne egy kiszabott menetrend, és azt próbálnám betartani, ezért érdektelen hülyeségeket írnék. Fenntartani a figyelmet nehéz, ez tény, de nem biztos, hogy havonta új videót kell csinálni, vagy nem tudom mennyi időnként csinálja. Nekem az is bejönne, ha negyedévente feltenne egy videót, de akkor az jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!