Ti is utáljátok Goodlikot, Dancsót és még sok ingyenélő youtube-ost?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 18:29
1/14 anonim válasza:
Heló!
Nicns rá okom, hogy utáljam őket, mivel nem ismerem egyiket se személyesen.
Dancsót régen néztem, msot már csak hébe-hóba rákattintok. A többi nem érdekel ,a külföldi streamerek sokkal jobbak, viccesebbek és profibbak.
3/14 anonim válasza:
Miért utálnám őket?
Miért ingyenélők?
Ha ennyire zavar, készíts te is videókat, amik nagy nézettséget érnek el.
4/14 anonim válasza:
Nem utálom őket és egyáltalán nem ingyenélők. Rengeteg munka van egy egy videó mögött és ha neked nem is, másoknak örömet okoznak vele...
5/14 kecskefészek15 válasza:
Dancsót szeretem, ő nem ingyenélő.Habár néha kicsúfol más embereket...(lásd:Az Üvegtigrisről szakszerűen)
6/14 anonim válasza:
3-as szerintem csinált, csak nem nézték 10nél többen, és akkor most emiatt inkább szidja azokat, akiknek jól megy...:D
én is azt tudom javasolni, hogy nem mással kéne foglalkozni, hanem te is tegyél olyan dolgokat, amitől boldog leszel és sikeres...ne mindig másokat szidj a saját balf_szságod miatt...
7/14 anonim válasza:
mi az, hogy ingyenélő?
tudsz te akármit is róluk?
mellesleg miért utálnánk őket?
8/14 anonim válasza:
Dancsót, Szirmait vagy Vidmant nem utálom (utálni senkit sem utálok a youtubeosok közül, nem is nagyon nézek sokat), de dancsónál a színvonal már a a béka segge alatt van. régen filmkritikái voltak, most meg hülyéskedik csak. de azt el kell ismerni, hogy ő az egyetlen, aki előre végiggondolja, mit akar mondani, nem ööööö-zik, nem tüsszög bele, nem kezdi előről 3x a mondatot. ez igaz még a másik két fen t említettre is, de rajtuk közül nem láttam másik oylan yt-ost, aki eljutott odáig, hogy előre megírja a szövegét.
10/14 anonim válasza:
Nem utálom. Nem ingyenélő. Szerinted ingyenélő? Ha ingyenélő lenne, akkor ezért utálni kéne? Politikusokat szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!