Michael Jackson tényleg pedofil volt?
szerintem alapvetően ez a pedofilia is egy egészen túltágított és veszélyes fogalom...én nem tudom, hogy az ő ellene felhozott vádak miben nyilvánultak meg...de inkább fel lett fújva. egyébként meg szerintem ha élne, akkor már cáfolhatatlan bizonyítékok előkerültek volna. én is láttam most ezt a cikket, arról ugye nem tudhatjuk, hogy mennyire hiteles, vagy tényleg ő szerepel-e rajta.
ha én el szeretnék tűnni, akkor vagy olyan helyre költöznék, ahol nincs más, vagy én nem mutatkozok nyilvánosan. ebből kifolyólag lennének emberek, akik ellátnának, intézik az ügyeket helyettem. na most ugye nincs olyan ember, aki hosszútávon tud titkot tartani, ezért egy ilyen ember már biztos, hogy nyilvánosságra hozta volna, hogy igenis él. de ez csak az én véleményem.
Mindenkiről írogatnak állandóan, hogy él... Néhány kivételesen hülye még olyanokat is terjeszt, hogy Hitler nem halt meg és még most is él :) Borítékolható...
Tupac ról is sokan azt hiszik él, meg ugye 2014 ben lett volna a nagy visszatérése stb...
De majd rájönnek, csak idő kérdése.
1. A pedofília úgy ahogy van, egy hisztéria.
2. Egy szemét újságíró egyszer készített egy riportot Jacksonnal, amelyben a tényeket elferdítve pedofilnak állította be. Ezen azután beindultak a nyerészkedők, akik előálltak azzal, hogy molesztálta őket. Ebből semmi sem volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!