Halotti bizonyitvanyban elirhatjak a nevet?
Elore is bocsi, nincs ekezetem.
Olyan letezik,hogy Michael Jackson teljes neve "Michael Joe Jackson" viszont a halotti bizonyitvanyban "Michael Joseph Jackson" szerepel?
A "Joe" a hivatalos masodik neve, minden hivatalos iraton ez szerepelt, fent van a jogositvanya is a neten meg rengeteg mas irata, es mindben JOE van.
Csak a halotti bizonyitvanyban irtak Joseph-et. Meg a testvere is megirta a konyveben, hogy sokan eltevesztik, de az igazi neve JOE es nem JOSEPH.
Ennek mennyi az eselye? Ha Michael Joseph Jackson halt meg, akkor ezek szerint Michael Joe Jackson el?
Sosem hittem az ilyen "Elvis el" "Tupac el" legendakban, de Jackson eseteben eleg kokemeny ervek szolnak a megrendezett halal mellett..
Szia! Nagyon sok ilyen videó van fent, de ezek jóformán csak találgatások/feltételezések. Nem 100%os bizonyiték arra hogy megrendezett volt a halála.
Viszont ez hogy gyakorlatilag rossz nevet írtak a halotti bizonyítványban (habár nem értek hozzá) de nagyon egyértelmű bizonyitéknak tűnik :)
Téves! Tegyük fel hogy engem édesanyám Katának nevezett el, akkor engem nem Katalinnak hívnak, és a keresztnevem semmiképp sem becenév!
Michael Joe Jackson a teljes neve, nem pedig Joseph!
Igy lett anyakönyvezve, és minden hivatalos okiraton (legalábbis amik után tudtam nézni a neten) Joe volt írva.
Az egyetlen okirat amin Joseph-ként szerepel a neve az a halotti bizonyítvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!