Szeretitek Justin Biebert?
Figyelt kérdés
nem , életkor ha lehet :)köszii2010. febr. 11. 15:35
41/49 anonim válasza:
Mivel szerintem itt senki sem ismeri max. a zenéit az nem tud róla véleményt alkotni.Én a zenéjét nem szeretem nem ismerem őt kB ennyi :D Michael Joseph Jackson (L)
42/49 anonim válasza:
Nem szeretem,de aki szereti az szeresse....
16/L
44/49 anonim válasza:
Rühellem. Sajnálom, hogy odáig süllyedt a nép, hogy ez a szenny kell neki. Tényleg nagyon elszomorító. De nem baj, ha el kezd mutálni (már ha egyáltalán el kezd mutálni, mert az is lehet hogy azért van ilyen hangja mert kiherélték... XD ) akkor hopp, mindenki elfelejti és talán az igényes zenék újra feltűnnek.
46/49 anonim válasza:
Kedves 3. kommentelő.
SZÁNALMAS VAGY!!!A kérdező azt kérdezte h Szeretitek Justin Biebert? nem azt h Ha szereted Justin Biebert akkor a válaszodat rakd ki szivecskékkel mint egy 10 éves agymosott Justinfan(?)
Kedves Kérdező.
ROHADTUL UTÁLOM azt a sz@rfosó kis nagyképű köcsogöt.B*zisan néz ki sz@rul énekel stb.
Lehet lepontozni,lehet sétregetni,lehet fenyegető üzeneteket is küldeni a véleményem nem fog változni.:P
48/49 anonim válasza:
*33.kommentelő
elmaradt egy 3as XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!