Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiuk ti szeretitek Justin...

Fiuk ti szeretitek Justin Biebert?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2010. jún. 4. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Na mi van átraktad a kérdésedet.
2010. jún. 4. 21:58
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Hát szerintem nem olyan gázos mint amilyennek mondják.
2010. jún. 4. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem
2010. jún. 5. 09:38
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
az ki az?
2010. jún. 5. 09:49
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem

ilyen tini sztárból már tele van az egész világ és még fogadjunk még az évek fojamán biztos feltünik egy a semmiböl!

ezen Justin-on egy menedzser "alakítôtta" hogy aztán sok pénze legyen belöle!megnézte mire buknak ma a tini sunák és felkarolt egy gyereket hogy te most egy énekes leszel!

2010. jún. 5. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
persze! éjjel nappal róla álmodok XD pffff.... Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de UTÁLOM ezt a kiscsajt.
2010. okt. 26. 16:59
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
a fiúk nagy része ( én is ) justin bieberre úgy tekintenek mint egy kis b*zira ezért a válaszom : NEM!
2010. nov. 13. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt a homárt csak a 12-14 éves kiscsajok szeretik,de majd ha 18 évesek lesznek akkor ciki lesz visszagondolniuk hogy egy ilyen Bu*it szerettek
2011. febr. 9. 12:17
 10/12 anonim válasza:

Kedves utolso!

En mar reg elmultam 12-14 eves, es en is szeretem Justint..de nem mindegy hogy mit ertunk az alatt hogy "szeretem" nem latom egy ferfi idealnak es nem is minden zeneje jo, DE ritka jo pasi, a media olyan emberre tette ami szeretheto (lasd Avalanna) a masik dolog meg h nem monhatod azt hogy nem tehetseges, kellemes hangja van, jol tancol, jo megjelenesu, szep arcu stb. egyszoval media jelenseg es mint tudjuk ez eladhato! senki nem azert el, hogy mindenki szeresse, ot azert szeretik/balvanyozzak a 12-16 eves lanyok mert ok meg idealizalnak es a "tokelestes pasit" latjak benne (lasd a sok millio Ms.Biebert) :))

egy szo mint szaz: semmi sem egy oldalu es hidd el kedves utolso, teged sem mindenki szeret!

a stilusa meg furcsa de nem b*zis, Jackson is furcsa jelenseg volt es ot is sokan utaltak, b*ziztak, pedofiloztak mert ezzel jar az ha valaki hires.

20/L

2013. máj. 13. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!