én nem hittem, hogy az amerikai pop piac tud még nagyobb sz@rt a piacra dobni...de, hát mindig felül múlják önmagukat.
HEADSHOT öreg.
meg Ludacris-sel énekel?!
nagy cuccos néger 'azt össze áll egy 14 éves gyerekkel...énekel meg csajozik ahelyett, hogy a bőrt rúgná vagy gitározna vagy deszkázni...vagy csak játszana, mint egy 14 éves gyerek...nem, őt egy világ ismeri -.-'
jah és nem csak azért mert jó hangja van,mert helyes,és mert aranyos,hanem mert miután Usher "felkapta" nem lett EGOista majom...maradt a nyugis természetű kis jófej J.Biebs (L)
LoveYou Bieber
2010. jún. 28. 21:39
35/49 anonim válasza:
f
2010. júl. 1. 14:23
36/49 anonim válasza:
csinálj amit akarsz pa pa partyarc. x'D
2010. júl. 6. 09:41
37/49 anonim válasza:
OFF! -> miaz h pa pa partyarc?:D
már 1 msn partneremnek is láttam kiírva tom h miaz h party arc , de mért pa pa ?:DXD
2010. júl. 6. 13:46
38/49 anonim válasza:
jah mártom -.-"
sp partyarc.. xD
2010. júl. 9. 21:09
39/49 anonim válasza:
nem.
14/L
2010. dec. 12. 21:05
40/49 anonim válasza:
Fúúúúú hát én annyira utálom ezt a sztárnak nem nevezhető kölykök mint a szart! Nagyon gyerek még, nem is tudom mégis mi a szart keres a sztárvilágban. Elegem van hogy mindenhol ő van. Este megnyitom a csapot, és máris ott folyik ki belőle! Az is eléggé idegesítő, h a szánalmas kis tinipcsák csakis azért szeretik mert cukiii édiii ariiii meg még sorolhatnám! Én igazából ezen csak röhögök, h 1általán hogy tecchet vkinek! Olyan nagy arca van, a rbancok meg istenítik és bálványozzák mintha ő lenne a mindenható! Ez az egész olyan nevetséges, hogy az már röhögőgörcs! Akkor szeretnék legközelebb hallani róla, amikor elkezd mutálni a hangja, és végre megkapja amit érdemel. Beképzelt kis majom az egész gyerek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!