Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szeretitek Justin Biebert?

Szeretitek Justin Biebert?

Figyelt kérdés
nem , életkor ha lehet :)köszii
2010. febr. 11. 15:35
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
79%
nem 14/L
2010. ápr. 5. 22:54
 32/49 anonim válasza:
44%

takony kis f@sszopó getzi...

én nem hittem, hogy az amerikai pop piac tud még nagyobb sz@rt a piacra dobni...de, hát mindig felül múlják önmagukat.

HEADSHOT öreg.

meg Ludacris-sel énekel?!

nagy cuccos néger 'azt össze áll egy 14 éves gyerekkel...énekel meg csajozik ahelyett, hogy a bőrt rúgná vagy gitározna vagy deszkázni...vagy csak játszana, mint egy 14 éves gyerek...nem, őt egy világ ismeri -.-'

szánalmas -.-'

18/F

2010. ápr. 26. 21:47
 33/49 anonim ***** válasza:
15%
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen imáddddddddddom :D♥♥♥♥imádomimádomimádom♥♥♥imádomiádomimádom♥♥♥♥JBBBB justin bieber♥♥♥♥:D♥♥♥♥imádomimádomimádom♥♥♥imádomiádomimádom♥♥♥♥JBBBB justin bieber♥♥♥♥:D♥♥♥♥imádomimádomimádom♥♥♥imádomiádomimádom♥♥♥♥JBBBB justin bieber♥♥♥♥
2010. jún. 17. 15:41
 34/49 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén?

IMÁDOM :)

15/L

jah és nem csak azért mert jó hangja van,mert helyes,és mert aranyos,hanem mert miután Usher "felkapta" nem lett EGOista majom...maradt a nyugis természetű kis jófej J.Biebs (L)

LoveYou Bieber 

2010. jún. 28. 21:39
 35/49 anonim ***** válasza:
f
2010. júl. 1. 14:23
 36/49 anonim válasza:
csinálj amit akarsz pa pa partyarc. x'D
2010. júl. 6. 09:41
 37/49 anonim ***** válasza:

OFF! -> miaz h pa pa partyarc?:D

már 1 msn partneremnek is láttam kiírva tom h miaz h party arc , de mért pa pa ?:DXD

2010. júl. 6. 13:46
 38/49 anonim ***** válasza:

jah mártom -.-"

sp partyarc.. xD

2010. júl. 9. 21:09
 39/49 anonim ***** válasza:
79%

nem.

14/L

2010. dec. 12. 21:05
 40/49 anonim ***** válasza:
8%
Fúúúúú hát én annyira utálom ezt a sztárnak nem nevezhető kölykök mint a szart! Nagyon gyerek még, nem is tudom mégis mi a szart keres a sztárvilágban. Elegem van hogy mindenhol ő van. Este megnyitom a csapot, és máris ott folyik ki belőle! Az is eléggé idegesítő, h a szánalmas kis tinipcsák csakis azért szeretik mert cukiii édiii ariiii meg még sorolhatnám! Én igazából ezen csak röhögök, h 1általán hogy tecchet vkinek! Olyan nagy arca van, a rbancok meg istenítik és bálványozzák mintha ő lenne a mindenható! Ez az egész olyan nevetséges, hogy az már röhögőgörcs! Akkor szeretnék legközelebb hallani róla, amikor elkezd mutálni a hangja, és végre megkapja amit érdemel. Beképzelt kis majom az egész gyerek!
2010. dec. 18. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!