Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szeretitek Justin Biebert?

Szeretitek Justin Biebert?

Figyelt kérdés
nem , életkor ha lehet :)köszii
2010. febr. 11. 15:35
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
82%
én fiú vagyok és nem értem h miért kell egy amcsi tinisztárba szerelmes lenni..-.-"majd biztos szemben jön veletek az utcán és lesmárol..xDez egy hülyeség..ahelyett h róla álmodoztok inkább keresnétek vmi pasit..és higgyétek el van nála helyesebb is aki mondjuk még járna is de ti csak róla álmodoztok.majd pont ti kelletek neki.egybk a zenéjéről annyit h a számai és a klipjei jók a hangja szar..szóval csaj hajrá így tovább álmodozzatok..xD
2010. márc. 7. 20:15
 22/49 anonim ***** válasza:
64%

Hát nem tom,én nem szoktam álmodozni rólaXD

Nem is jön be,és nem reménykedek h szembe jön velem az utcán.

A kérdésre válaszolva,jók a számai,de nem értem h miért lenne "cuki",és nem helyes.

2010. márc. 7. 20:36
 23/49 anonim válasza:
55%
justin bieber egy nyomorult kis csicska, most még nagy sztár, de később már nem lesz nagy cucc, kalap sz*rt sem ér a zenéje, felvágós nyálas p*cs pfff-.-
2010. márc. 18. 14:11
 24/49 anonim ***** válasza:
84%

nem,nem szeretem.Mekkora koppanás lesz,ha elkezd mutálni.de lehet,hogy ilyen marad a hangja.az nagyon gáz lenne,de ugye semmi sincs kizárva.

15/L

2010. márc. 24. 14:59
 25/49 anonim ***** válasza:
23%

Imááádom.nem értem mit nem lehete benne szeretenii,mit ártott nektek? talán idegesit ha mosolyos ? vagy talán a pasikat idegesitti hogy ennyire helyes? vagy talán a legjobban a hangja idegesit titeket?

Tudjáátok mik vagytok? irigy parasztok.

2010. márc. 28. 13:07
 26/49 anonim ***** válasza:
29%
mosolyog*
2010. márc. 28. 13:07
 27/49 anonim ***** válasza:
84%

Irigy?XD:O

Miért lennénk irigyek?

Arra,hogy mikor mutattam anyámnak egy képet róla,nem tudta eldönteni,hogy pasi,vagy csaj?

Erre lennénk irigyek?

Tényleg van miért irigynek lenni...

Meg arra a gyönyörű hangjára...

Van,akinek tetszik,és van,akinek nem.

Ennyi.

2010. márc. 29. 17:17
 28/49 anonim válasza:
67%

UTÁLOM

Oan "kis menő" lett,de ahoz képest [az előbb láttam] többen utálják,mint szeretnék.Szal...

Nah mind1.ÉN ROHADTUL UTÁLOM

A "cukipofijától" hányok, a hangja borzalmas [amikor először hallgattam tisztára lánynak hittem].

2010. ápr. 1. 12:15
 29/49 anonim válasza:
44%

12:15

Öhh...

12/L

2010. ápr. 1. 12:15
 30/49 anonim ***** válasza:
58%

"én fiú vagyok és nem értem h miért kell egy amcsi tinisztárba szerelmes lenni..-.-"majd biztos szemben jön veletek az utcán és lesmárol..xDez egy hülyeség..ahelyett h róla álmodoztok inkább keresnétek vmi pasit..és higgyétek el van nála helyesebb is aki mondjuk még járna is de ti csak róla álmodoztok.majd pont ti kelletek neki.egybk a zenéjéről annyit h a számai és a klipjei jók a hangja szar..szóval csaj hajrá így tovább álmodozzatok..xD"

NAh tisztáázunk valamit...én azok a lányok mellet vagyok akik szerinted "szerelmesek" nah csak hogy fel világositsalak ez nem egy szerelem....jo sok lány álmodozik rola ....éénis,de ez nem jelenti azt hogy szerelmesek vagyunk....csak egysszerünen tetszik mert nagyon aranyoss.és jo a hangja. egy szoval : FANOK vagyunk...nem szerelmesek te észlény.

2010. ápr. 1. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!