Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hozzák összefüggésbe...

Miért hozzák összefüggésbe Tom Cruise-t a szcientológiával?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 20:11
1 2 3 4
 31/39 T. Zoltán ***** válasza:

Az első kérdésre válaszolva:

Ha nekem a vallási hovatartozásomat kérdezgetik és az alapján akarnak megítélni, ráadásul egy olyan interjúban amiben az újságíró eleve úgy jön oda hozzám, hogy csak és kizárólag negatív megítélése van a vallásomról, lehet, hogy én is elküldöm melegebb éghajlatra és így reagálok. Az én kérdésem inkább az, hogy ha az a videóban szereplő anonimusz csoport tényleg igaz dolgokat állít, akkor miért öltöznek nevetséges maszkokba. A magyar törvények tudtommal tiltják az olyan dolgokat amikről néhányuk beszél. Miért nem tesznek feljelentést ha tényleg ezek a dolgok megtörténtek velük.

A második hozzászólónak annyit írnék csak, hogy olvassa el újra az előző hozzászólásomat és idézze már ki azt a részt amiben azt írtam, hogy akiről nem tudunk semmit, mert nem találkoztunk vele sohasem az csak jó ember lehet. Ha ezt megteszi igazat tudok neki adni abban amit leírt.

2015. jan. 24. 18:09
 32/39 anonim ***** válasza:

"z én kérdésem inkább az, hogy ha az a videóban szereplő anonimusz csoport tényleg igaz dolgokat állít, akkor miért öltöznek nevetséges maszkokba."

Mert köztudott hogy a Scientológia ügynökei, az ellenségeik ellen lejárató propagandát indítanak, üldözik, zaklatják őket. Rengeteg példa volt erre világszerte. Csak is ezért...

2015. jan. 24. 19:01
 33/39 anonim ***** válasza:
A videón meg senki nem küldött el senkit a francba. Szimplán megkukultak. Gondolom azért, mert hazudni nem akartak, de tudták, hogy ha igazat mondanak akkor saját maguk alatt vágják a fát. Én nem téged vagy a személyedet ítéllek el, mert közéjük tartozol, de mindenki tudja hogy a scientológia egy pénznyelőgép. Nem állítom hogy a tudás anyag amit oktatnak rossz lenne, vagy hasztalan, de abba a formába ahogy ma csinálják csak arról szól hogy az embereket levegyél minél több pénzel.
2015. jan. 24. 19:04
 34/39 T. Zoltán ***** válasza:

Ja tényleg, a Szcientológia ügynökei mindenhol ott vannak, figyelik az emailokat, lehallgatják a telefonokat, ott vannak minden határátkelőhelyen, a reptereken, sőt néha többen vannak mint a teljes emberiség a földön. Nem kevered össze a CIA-val véletlenül. Ja lehet, hogy rájöttél, hogy a Szcientológia igazából a CIA fedőszerve, hisz szerepel is benne majdnem ugyan ez a három betű. :D

Komolyra fordítva a szót és a megosztott videóra is reagálva. A riport címe A Szcientológia fedőszervezetei. A teljesen objektív riporter odamegy magyar vállalkozókhoz és azt próbálja bebizonyítani, hogy a vállalkozásuk egy fedőszervezet, mert a vállalkozó vallása Szcientológia. Ezzel az erővel az arab büfék az Iszlám fedőszervezetei, a zsidó boltos boltja Izrael fedőszervezete, a lengyel bolt ami sok városban van pedig a Keresztény egyház fedőszervezete, hisz azoknak a vállalkozóknak éppen az a vallása. Tehát csak azok a vállalkozók nem üzemeltetnek semmilyen fedőszervezetet akik semmiben nem hisznek és ateisták. Csak gratulálni tudok a film készítőjének az "épelméjűségéhez". Ha a vallási hovatartozásom alapján azt próbálnák rám fogni, hogy én csak egy fedőszervezetet üzemeltetek én nem állnám meg szó nélkül. Azt megértem, hogy ők inkább így reagáltak, hisz nem először mehettek már oda így hozzájuk és tele lehetett a hócipőjük a sok zaklató és jogtalan kérdésekkel. Ha azt kérdezte volna a riporter, hogy mit árul, milyen a forgalom, vagy hogy hogy tud boldogulni a sok adó ellenére, lehet, hogy készségesen

válaszolnak. :)

2015. jan. 24. 22:11
 35/39 T. Zoltán ***** válasza:

Kiegészítve még a válaszom. A "mindenki tudja" kezdetű mondatoktól pedig a falra tudok mászni. Ki az a "mindenki"?

Azok a drogosok akik a Szcientológia segítségével tudtak végleg leszokni a drogról, vagy azok a katasztrófa áldozatok, akiknek a Szcientológia önkéntes lelkészei segítettek, vagy azok az indiai elnyomottak akiknek néhány Lelkes és segítőkész Szcientológus segített, hogy újra emberszámba vegyék őket a saját országukban. Vagy azok a katasztrófa elhárítók akik a WTC lerombolása után a Szcientológus önkéntesektől kaptak segítséget és ezért még oklevelet is készítettek nekik? Vagy ki az a "mindenki"?

2015. jan. 24. 22:19
 36/39 anonim ***** válasza:

"Azzal, hogy legyekhez hasonlítod a moziba járó embereket és azt mondod, hogy szart esznek, azzal nem Tomot értékeled le, hanem az emberek nagy többségét. Elég sivár lehet az életed, ilyen hozzáállással."

Na, akkor én mint nő, elmondom azt, ami neked mint férfinak nem esik le (ha már mondták mások, bocs, nem olvastam tovább):

a nők azért nézik Tom Cruise-t, mert helyes. Csak azért. Anyukám is például.

2015. márc. 30. 19:47
 37/39 T. Zoltán ***** válasza:

Kedves Nő!

Azt még megérteném, hogy a férfiakat általánosítod. Sok nő a csalódások miatt megteszi. Nem kellene, mert nem jut vele előrébb. De hogy a nőket is, csak azért mert anyukád ilyen vagy olyan? Nos nem tudom, hogy ez a nézőpont visz előrébb. Én személyes ismerek jó pár nőt, akik más más miatt nézik a filmjeit. Mind meg is érti a filmjeit. Jóképű, ez vitathatatlan. De csak ezért megnézni egy filmet? Ez olyan, mintha én szépségkirálynő választásokat néznék moziban. Nem sok értelme és még kevesebb haszna van. Sajnálom, hogy anyukád csak e miatt nézi.

2015. márc. 30. 20:41
 38/39 anonim ***** válasza:

Nyilván általánosítottam, de nem gondolom, hogy mindig le kell írni, hogy tisztelet a kivételnek, mert szerintem ez érthető. Nem anyukámból indultam ki, ő sem felszínes amúgy, egyedül Tom Cruise az, akit ezért szeret, de sok más nagyon igényes dolgot néz/hallgat, szeret. De nagyon sok nő ilyen. Én pl. szeretek egy zenekart, de megfigyelésem szerint, ha nőknek ezt elmondom (fiatalnak, idősnek egyaránt), az a válasz, hogy az énekesről kezdenek áradozni. Nőkkel szinte soha nem tudok a zenéről beszélni. Tény, hogy nem mindenki ilyen, van egy barátnőm, akit szintén ugyanez idegesít: hogy például egy interjúban mindent megtudsz adott zenésztől, csak éppen zenei kérdéseket nem hallasz. A világ ilyen, a show műsorok is erre épülnek. Nézd meg menni az aránya a "fun fact" kérdéseknek, és mennyi a színészetről, zenéről, szakmáról szólóaknak. Az én kedvenc énekesem kifejezetten mondta, hogy ez őt nagyon zavarja, hogy elmegy egy interjúba, és ilyenekről kérdezgetik, ahelyett, hogy miért ilyen meg olyan gitárszólókat írtak, de hát mit van mit tenni.

Igen, vannak emberek, akiket nem ez érdekel, de ha Tom Cruise csúnya lenne, kérdés, hogy lenne-e ennyire sikeres. Még ha valaki nem is annyira szép, nagyon sokszor felkapják, hogy jó pasi, mert valahogy ez kell az imidzshez (image-hez, ha úgy tetszik). Valamiért mindig mögé áll egy stáb, aki csak ezen dolgozik. Kérdés, hogy enélkül mi lenne vele?

Nő létemre nem kötelességem mindenben egyetérteni a nőkkel. Természetesen nem vagyok nőgyűlölő, vagy ilyesmi, és én is látom, ha egy férfi színész vonzó, de azért lehet önkritikát gyakorolni.

Szegény kérdező kérdése alatt kevés igazi választ kapott. Szóval neki mondom, hogy igen, T. C. a szcientológiai egyház tagja, ebben hisz, és igen, ez okozta a válását is állítólag (bár persze nem voltam ott). Tudom, hogy ezt már mások is leírták, de gondoltam, ne offoljak annyit.

2015. márc. 31. 10:18
 39/39 T. Zoltán ***** válasza:

Nos én is Szcientológus vagyok. És személyesen is sikerült beszélnem Tom Cruise-val. A válásukat az okozta, hogy Katie Holmes mindenhol csak Tom Cruise felesége volt és nem úgy kezelték, hogy ő Katie. Túl sok zaklató kérdést kapott a saját vallásáról, a helyett, hogy a munkásságáról, vagy legalább a családjáról kérdezték volna. Ebből lett elege. Érdekes még, hogy ő is Szcientológus maradt. Vele személyesen nem beszéltem, ezért az ő nézőpontját nem ismerem. De nem hiszem, hogy Szcientológus maradt volna, ha a miatt vált volna el.

A nők többsége, lehet, hogy a jóképűsége miatt nézik a filmjeit, de úgy gondolom, hogy van sok más jóképű színész is, a legnézettebb mostanában mégis Tom. Ez talán mégiscsak jelent valamit.

2015. márc. 31. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!