Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hozzák összefüggésbe...

Miért hozzák összefüggésbe Tom Cruise-t a szcientológiával?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 20:11
1 2 3 4
 11/39 T. Zoltán ***** válasza:
0%
Miért kérdezed?
2015. jan. 12. 15:06
 12/39 anonim ***** válasza:
csak kíváncsiságból.
2015. jan. 12. 15:10
 13/39 T. Zoltán ***** válasza:
Nem csináltam még OT szinteket.
2015. jan. 12. 16:06
 14/39 anonim ***** válasza:
92%
"ő volt 2012 legjobban fizetett színész. Ha nem lenne jó színész, akkor ezt az eredményt nem érte volna el. attol, hogy 100 milliárd légy sz@rt eszik, attól a sz@r még sz@r marad....
2015. jan. 12. 17:31
 15/39 T. Zoltán ***** válasza:
16%
Azzal, hogy legyekhez hasonlítod a moziba járó embereket és azt mondod, hogy szart esznek, azzal nem Tomot értékeled le, hanem az emberek nagy többségét. Elég sivár lehet az életed, ilyen hozzáállással.
2015. jan. 12. 18:53
 16/39 A kérdező kommentje:

Jól következtetted ki a gondolatmenetemből, hogy nagyon sok ember rosszízlésű, de hogyis mondjam... Amikor gyerek voltam én is minden sz@rt megnéztem, nem igazán tudtam különbséget tenni, hogy mi az igazán jó és mi az igazán rossz egy filmben....Ez hosszú évek alatt alakul ki egyfajta belső igény hatására.

Az, hogy nagyon sok ember rosszízlésű, attól még nem dől össze a világ. És egyébként: kinek nem inge ne vegye magára!

Tény és való, hogy van még sokkal-sokkal lejjebb is Tom Cruise-nál... ő azért még egy elfogadható eset, de ettől még a filmjeit (1-2 kivétellel) nem nevezném jónak.

Hálivúdi sablonfilmek tömve akcióval, és egyéb amerikai filmekre jellemző klisékkel, illetve kiszámítható történésekkel és végkifejlettel.

Általában ugyanaz a felállás: ő ugye a jó, aki legyőzi a rosszat, aztán viszi a modell testű nőt (aki szintén annyira kidolgozott karakter, mint egy lego figura)

Ha van is karakterépítés, az annyi, hogy 2 mondat elcsattan a múltjáról oszt elvárják, hogy hatódjak meg az ilyen üresjáratú jeleneteken...

2015. jan. 12. 20:40
 17/39 anonim ***** válasza:
Annak idején, ezer éve Mimi Rogers vitte be az egyházba. De ő korán kiszállt, Tom meg bennmaradt.
2015. jan. 12. 21:46
 18/39 anonim ***** válasza:

Kedves Zoltán!

Azt sem tudod ki vagyok, sem hogy milyen az életem.

Igen, légyhez hasonlítottam az embereket. Ez egy metafora. Ha nem tudod mit jelent nézz utána, általános iskolai tananyag.

Ettől lenne sivár az életem szerinted?

Érdekes.

2015. jan. 12. 21:52
 19/39 T. Zoltán ***** válasza:
0%
Igazad van! Nem ismerlek. Tudom mi a metafora. Azt írtad, hogy " attol, hogy 100 milliárd légy sz@rt eszik, attól a sz@r még sz@r marad....". Ez tényleg metafora. Viszont, ha figyelembe vesszük, hogy a légy alapvető tápláléka megtalálható a sz@rban, akkor ez azt jelenti, hogy a légy azt eszi amire tényleg szüksége van. Ezzel csak azt mondod, hogy az emberek többsége is azt nézi és azt teszi amire szüksége van. Félek nem így értetted, hanem leértékelésnek szántat, ezért írtam, hogy sivár lehet az életed. Mert ha mindenkit leértékelsz magad körül, akkor nem túl sok barátod lehet, vagy ha van akkor azok nem érzik túl jól magukat melletted.
2015. jan. 13. 08:03
 20/39 anonim ***** válasza:

# 5

Előtte is bőven sikeres volt Tomi fúi tele van pénzel és le tudják húzi a szcientológus szekta vezetők az ilyen gyenge lékű embereket.

2015. jan. 22. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!