Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért hozzák összefüggésbe...

Miért hozzák összefüggésbe Tom Cruise-t a szcientológiával?

Figyelt kérdés

2015. jan. 6. 20:11
1 2 3 4
 21/39 T. Zoltán ***** válasza:
Mióta Szcientológus "Tomi fiú", hogy azt állítod, hogy előtte is sikeres volt? Azon kívül gyengeelméjűnek nevezed. Mióta sikeresek a gyengeelméjű emberek?
2015. jan. 23. 10:47
 22/39 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=D2KQ0bw5k2c

Szerintem ez az ember elég elmebeteg, még is többet keres itt mindegyikőnknél.

2015. jan. 23. 11:08
 23/39 T. Zoltán ***** válasza:
Érdekes videó. Köszönöm, hogy megosztottad! Magamtól nem kerestem volna rá az biztos. Azt viszont nem tudom, hogy egy politikus fizetése(aki akkor is megkapja a pénzét ha sz@rúl végzi a munkáját)hogy jön egy színész fizetéséhez, aki ha nem tehetséges és "elmebeteg" az nem kap munkát és nem keres pénz.
2015. jan. 23. 16:41
 24/39 anonim ***** válasza:

# 21

Nézd már meg kik sikeresek pl. a magyar médiában is...fele egy szerncsétlen idióta akit hátúról nyomnak fel meg háturól iránytaják cserébe teletömik a zsebüket aztán jobbnál jobb házaik meg lakásaik vannak meg nyaralásaikat a bahamákont töltik... jah és nem tagjaik a szcientológiai szektának.

2015. jan. 24. 05:57
 25/39 T. Zoltán ***** válasza:
0%

Attól, hogy valaki sokat keres, még nem biztos, hogy jók a képességei. Ha viszont elismert a teljesítménye, ami mondjuk a színészeknél abból látszik, hogy sokan nézik meg a filmjeit és ezért sokat keres, abból már látszik a jó képessége. Hogy jön az a hasonlat ide, hogy valakit hátulról tolnak és ezért keres sokat. Tom a saját pénzén csinálja meg a filmjei egy részét, mivel producer is egyben. Nem tolja senki hátulról és nem azért nézik meg a filmjeit az emberek, mert valaki bekényszeríti őket a mozikba. Ezért nem értem a te példádat, hogy hogy jön ide.

Teljesen igazad van, hogy vannak sokan akik sok pénzt keresnek és ennek ellenére elmebetegek, vagy szerencsétlennek, bábok csak egy nagy "színházban". Azok nem is jó képességű emberek, csak van egy pár jó "barátjuk". Még azt sem veszik észre, hogy őrajtuk keresik meg a sok pénzt. Ezek az emberek tényleg nem sikeresek, csak látszólag. Ehhez viszont tényleg nincs köze a Szcientológiának.

2015. jan. 24. 11:04
 26/39 anonim ***** válasza:

Tomi fiú is egy ilyen szerncsétlenség... Győzike showt is sokan nézték.

Ennyi erővel arra is lehetne fogni valaki sikerét mert reggel vajas kenyeret eszik párizsval...no szensz az egész hogy azért sikeres valaki mert egy szekta tagja.Ez csak jó indok az újjab szekta tagok toborzására.Ez olyan mint egy reklám valami híres sztár coca colát iszik akkor igyál te is...

2015. jan. 24. 11:42
 27/39 anonim ***** válasza:
2015. jan. 24. 11:51
 28/39 T. Zoltán ***** válasza:

A Győzike showt azok nézték akik otthon ültek és nem kellet külön pénzt fizetniük azért, hogy azt nézzék. A moziba járó emberek azért megválogatják, hogy mire költik a pénzüket.

Egy olyan dolgot akarsz itt nekem bebizonyítani amiről te magad semmit nem tudsz, csak utánanéztél az interneten, vagy megnéztél egy videót. Én minden nap gyakorlom a Szcientológia módszereit és saját tapasztalatból tudom, hogy mit lehet elérni vele. Megosztasz egy videót, igaz adatnak elfogadva, miközben ha valami másról szólna akkor meg kétséggel fogadod. Ha csak a negatív dolgokat fogadod el igaznak, akkor én személy szerint sajnállak. Ennyi. Annyit kérek csak, hogy saját tapasztalataidat írd le tényként közölve, ne azt amit innen onnan összeszedtél, kigyűjtöttél. Köszönöm! :)

2015. jan. 24. 14:32
 29/39 anonim ***** válasza:

@T. Zoltán

https://www.youtube.com/watch?v=LXp3kUBekCY

Ebben a videóban a Scientológia egyház tagjai miért reagálnak úgy egy értelmesen megfogalmazott kérdésre, mintha retardáltak lennének?(pedig elvileg az ellen is harcolnak)

2015. jan. 24. 14:59
 30/39 anonim ***** válasza:

# 28

Ennyi erővel Hitler meg sztálin is jó ember volt hisz nem tudunk róla semmit csak ami le van írva mert neméltünk abba a korban.....

2015. jan. 24. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!