Ti mit tudtok illetve mi a véleményetek az Országos Levélfeldolgozó Központ (OLK) létrehozása céljáról, a létrehozása értelméről és munkájáról, annak következményeiről? Összefüggésbe hozható-e az EU-tagságunkkal?
Ez aztán a kérdésre pontosan, igényesen, gyakorlati ismeretekre és saját tapasztalatokra épülő jó szándékú válasz!!
Csak amiatt, mert a Politika - egyéb kérdések kategóriába tettem....
Tettem volna az Otthon-ba, az Ételek, italok-ba, az Elektronikus eszközök-be, az Egészség-be?!?!
Ebben a kategóriában csak így lehet "beszélgetni"?
És még köszönjem is meg?!?
Megteszem, köszönöm, de értékelni nagyon nem tudom...
Üdv! Régi a kérdés, nem tudom hogy érdekel-e még válasz.
Nekem egy ismerősöm dolgozik egy postán. Nem az OLK, de amióta ez a központ létrejött gyorsabb a gépi feldolgozás elvileg. Az EU tagsággal ez nem hozható összefüggésbe, mert ezt a Posta önerőből csinálta, erre uniós forrás nem volt.
Hát nem ismerem az OLK-nak a pontos működését, de ha valami kézzelfogható haszna lesz ennek, mind a Magyar Postának, mind az állampolgároknak akkor szerintem megérte.
Igen, érdekel, ráadásul a kérdésre vonatkozó, komoly válasz, ami meg is köszönök Neked.
Várom a további észrevételeket.
Nekem elég sok - és sajnos, nem túl kedvező -, tapasztalatokon alapuló észrevételem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!