Mi a véleményetek Turi Tamásról?
A nyírbátori hős!
Nyírbátor fenegyereke!
Többet ér mint bármelyk valóságshow hős, és ha ő neki így jó élni, az ő élete
Éljen Turi Tamás Papa!
Kíváló videósnak tartom, mert mellé zenét is szokott szerkeszteni.
Unboxing videói a kedvencem tőle, meg a főzős és valamint a Tamás szerel is.
Nagyon imádom a GoPro kameráját is, amivel szokott vlogolni és ami még nem marad el: A káromkodós vlogok is!!!
Nem messze lakom Nyírbátortól! :D
Korlátolt és gyáva.
Korlátolt, mert vannak témák melyekhez úgy szól, hogy nagyon csekély az információja. És bizonyítéknak fogadja el a salyát véleményét. Nem jár IGAZÁN utánna annak amit cáfolni akar.
Gyáva, mert le van tiltva az adott videókhoz való hozzászólási lehetőség. Tehát nem meri vállalni a nyílt eszmecserét.
Én rengeteget tanultam az Illustratoros, Photoshoppos tutorialjaiból, rajta kívül kevesen készítenek ilyesmit magyar nyelven, szóval respekt. Továbbá elismerem a sokszínű kreativitásáért.
Viszont mint ember, cseppet sem szimpatikus, egy negatív f''kalap. Biztos, hogy egy rigolyás, barátságtalan figura lehet az életben. Mondom ezt a betegsége tudatától függetlenül.
Amúgy nekem semmi bajom azzal ha otthon ül a gépe előtt, én is ezt csinálom. Viszont nem ezért lehet magányos, hanem mert ilyen a személyisége. Nem hiszem, hogy sokan kedvelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!