Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Szabó Kimmel...

Mi a véleményed Szabó Kimmel Tamásról?

Figyelt kérdés
Állítólag ő lesz a The Voice műsorvezetője.
2012. szept. 4. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy eddig soha sem hallottam róla.
2012. szept. 4. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Made in Hungáriában jó volt, a hangja is tetszett, de azóta (illetve az előtt) nem hallottam róla.
2012. szept. 6. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem, nagyon jó színész, láttam a Made in Hungariában és több Nemzetis Darabban is. Szerintem a Voicet is nagyon jól vezeti. Jó képű, de engem inkább a ki
2013. jan. 5. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, sikerült egy korábbi verziót elküldenem, ami teljesen értelmetlen. Szóval a normális válozat:

Nagyon szeretem, nagyon jó színész, láttam a Made in Hungariában és több nemzetis darabban is. Szerintem a Voice-t is nagyon jól vezeti. Jóképű, és a vele készült interjúk alapján nagyon szimpatikus.

2013. jan. 5. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:
ooo nagyon jó imádom! <3 igaz jóképű,szimpatikus. :D:) a hangja fantasztikus a Made in Hungáriában is nagyon jól tolja !:) most is ezt hallgatom ;):P
2014. márc. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!