Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Dancsó Péter vagy Szirmai Gergő?

Gh05t kérdése:

Dancsó Péter vagy Szirmai Gergő?

Figyelt kérdés
Tudom más műfajban alkotnak de érdekel kinek ki tetszik jobban. Nekem személy szerint Szirmai videóji tetszenek jobban

2014. nov. 5. 22:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

nagyon különböző dolgokat csinálnak, az egyetlen, ami összeköti őket, az az, hogy mindketten filmes témájú csatornát készítettek. Gergő ezerszer komolyabb hangvételű és érdekes témákról beszél szinte minden videójában, amit értelmes humorral dob fel, ezzel szemben Dancsó kb 3 videóját lehet komolyan venni és szinte semmit sem mond magáról. Ezért én közelebb érzem magamhoz Gergőt (bár tény, hogy ő is ezt akarja, azzal, hogy a szerkesztőség tagjainak hívja a nézőit).

Egyébként hallottam már innen-onnan, hogy Dancsó élőben nem az a nagy mókamester és eléggé arrogáns, de ez persze simán lehet, hogy nem igaz.

2015. jan. 21. 02:22
 22/26 anonim válasza:
100%
Én Gergőt kedvelem jobban. Valamiért az Ő videói jobban lekötnek, mint Petié. A hadarása nem zavar, hadaró emberekkel vagyok körülvéve mindennap, tehát én már megszoktam:DDD
2015. febr. 15. 15:13
 23/26 anonim válasza:
69%
Én egyértelműen Gergőre szavazok,imádom, sokkal műveltebb, és nem egy nagy egójú bunkó hülyegyerek, mint Dancsó. Dancsónak eléggé nagy feltűnési viszketegsége van, neki videóinak tartalma 0.
2015. aug. 16. 16:20
 24/26 anonim ***** válasza:

Én Szirmai-mániás vagyok :)

Tetszik, hogy olyan pörgős, és mivel ugyanolyan a beszédstílusom, csak hadarok, meg hadarok, ezért az sem zavar, sőt, nekem az kifejezetten tetszik x3

Szerintem vicces is, és persze elgondolkodtató, és ebből kifolyólag nagyon okos, és nagyon imádom :)

Mindig feltudja dobni a napomat a vidámságával, és ezt köszönöm neki :)

Jó lenne vele találkozni.. :/

2015. szept. 6. 16:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Szirmai Úr. Dancsónak csak a régi videói jönnek be.
2018. jan. 11. 09:18
 26/26 anonim ***** válasza:

1. Szirmai Gergő (Turbék-turbék motherfucker)

2. Dancsó Peti (de csak és kizárólag a régi videói)

2018. jún. 8. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!