Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Veresegyházi Medvepark tapaszt...

Veresegyházi Medvepark tapasztalat?

Figyelt kérdés

Mennyire lehet látni az állatokat? Akár télen is (hóban) érdemes menni?

Mézet ott érdemes venni, vagy jobban járok, ha viszek magunkkal?

2013. márc. 28. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi nyáron voltunk, nekem nagyon tetszett. :)

Rendesen lehet látni, etetni az állatokat.

Mi nem vettünk és nem is vittünk, volt ott a korláton egy egész üveg, fakanalakkal, azt használtuk. De érdemesebb szerintem vinni (nem kell sokat). :) Nem mindig éhesek az egész nap mézezett macik.

2013. márc. 28. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha etetik őket akkor közelebb jönnek a kerítéshez. Egyébként lehet őket látni. A darazsakkal vigyázni kell, mert a méz miatt nagyon sok van jó időben. Nyilván hóba-fagyba mentek akkor nem.

Én hidegbe a,úgy nem mennék, mert hosszú séta és át fogtok hűlni. Pár nap és jön a jó idő. Utána érdemesebb.

2013. márc. 28. 16:09
 3/7 Antimod ***** válasza:
A farkasok eléggé elbújtak, mikor legutóbb voltam (igaz, hőség volt), egyébként minden más állatot jól lehetett látni, és mézet is kapsz a helyszínen. A kifutók mindegyike körbejárható, ez egyrészt egy kellemes sétát is jelent, másrészt az állatok sem húzódhatnak el többtucat méterre - de nem is szoktak, pláne, ha mézzel közelítesz. :)
2013. márc. 28. 16:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk, azért nem olyan nagy séta, max. egy óra, és annyit egyébként is kint lennének a jó levegőn. És legalább nincs tömeg.
2013. márc. 28. 16:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Tavaly koratavasszal voltunk, jó kis program, érdemes elmenni.
2013. márc. 28. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem voltam elájulva tőle, igazából a medvék inkább távolabb voltak, a lányomnak meg a vonatozás jelentette az élményt, a medvék annyira nem is érdekelték. El lehet menni, de volt már, ami jobban tetszett.
2013. márc. 28. 18:08
 7/7 anonim válasza:
Kényelmesen mennyi idő alatt lehet nagyjából bejárni ezt a helyet?
2023. okt. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!